Aggódom a barátnőm miatt?
Sziasztok.
A legjobb barátnőm 3 hónapja szakított az első első szerelmével.2 évet voltak együtt.Ő 18 éves a fiú 22.Már előtte is barátnőmnek nagyon tetszett kb 3 évig és ezután összejöttek.A szakítás oka az volt hogy már kihült a kapcsolatuk,de békével váltak el.Pár napra másik barátja lett.A fiú még ujrakezdené vele mert még szereti.A barátnőm azt mondta hogy ha szakít a mostanival akk lehet Ő is úrjakezdené.Ha a mostani barátja mondd valami rosszat az exéről,akkor a barátnőm mindig megvédi.Eddig mindig a barátnőm kereste az exét és abból gondoljuk hogy még mindig érez iránta valamit.A mostani barátja negyon rossz hatással van rá meg ennek a gyereknek híre van,és az exére állandóan féltékeny meg fenyegeti és már a barátnőm facebookján is letiltotta.A barátnőm mondta az exének hogy ne foglalkozzon a barátjával mert nagyon féltékeny rá.Már többször próbáltuk mondani neki hogy ne foglalkozzon a mostani barátjával,meg h az exe sokkaljobban illett hozzá de hiába.Hogyan tudnánk róla lebeszélni?
Megértem hogy aggódsz, de a barátnődnek kell eldöntenie végre hogy mit is akar igazán. Ha annyira védi az exét meg újra kezdené vele akkor ne foglalkozzon a jelenlegi barátjával. Ha a jelenlegi barátját szereti akkor meg az exével ne foglalkozzon. Az exével kihűlt a kapcsolatuk, lehet újrakezdenék, de ha ez mégis megtörténne akkor kitudja meddig fog tartani megint a nagy szerelem.
Én tapasztalatból mondom hogy visszamenni a régihez nem fog működni hosszú távon, és másoknál is ugyan ezt tapasztaltam. 100 szerelmes párból talán 2 olyan van akiknél működik az újrakezdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!