Gimnáziumban még létezhet fiú-lány barátság? Vagy nem hisztek benne?
Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 08:05
1/13 anonim válasza:
De van. Példénak okáert ott vannak a vegyes klikkek. Nálunk például van egy 3 lány 1 fiú, és egy két lány 1 fiú klikk, ahol mindenki barátként kezeli a másikat. Anno én egy 4 fiú 2 lány felállású klikkben voltam, bár ott viszont az egyik fiú többet érzett irántam, viszont többiek abszolút barátként kezeltek, ahogy a másik lányt is mindenki annak vette.
2/13 Titusztitusz válasza:
Az óvódáskort leszámítva, szerintem nem létezhet TISZTÁN csak barátság két különnemü illető számára, ha már egyszer SZIMPATIKUSAK EGYMÁSNAK...Így tehát a gimiben sem létezhet...(Feltéve persze hogy mindkét fél egészséges szexuális beállítottságu...)
3/13 mantis religiosa válasza:
Van fiú-lány barátság. Ha előtte vagy utána kapcsolatban voltak/lesznek egymással. Általában az egyik fél mindig többet szeretne. és emiatt hosszútávon nem működik a dolog.
5/13 anonim válasza:
igen utolsó, a szakirodalom ezt szajkózza ,de a valóságban nem mindig így van.
6/13 anonim válasza:
Én ismerek ilyet. A volt gimista osztálytársnőmnek az egyik legjobb barátja egy fiú volt, de csak barát, és az is maradt. Most már 50 évesek, de változatlan a viszony köztük, a gyerekének a fiú lett a keresztapja, de tényleg nincs köztük más, és nem is volt.
7/13 anonim válasza:
Nekem 2 fiú barátom volt gimiben, oké, az egyik mondjuk meleg. A mai napig barátok vagyunk mindkettővel.
8/13 MZaX válasza:
Szegény 50 éves férfi azóta is arról fantáziál, mi lett volna ha kicsit bátrabb :)) , de most már marad a barátság.
Amúgy van néhány kivétel, pl. ha egyáltalán nem jönnek be egymásnak mint férfi/nő. Ha ez nem teljesül, akkor mindig ott vannak a hátsó gondolatok (a férfi részéről tutira : )
9/13 Stef87HUN válasza:
egyáltalán nem igaz,h a fiúknak/férfiaknak több hátsó gondolatuk van...
Szexben a lányok/nők is legalább annyit fantáziálnak!!!
Egyébként csak rajtatok áll, h tudtok e szemet hunyni efölött.
10/13 Mandy1408 válasza:
Ez nem korfüggő. Ha hiszel benne, akkor létezik. Mert megteremted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!