Mit kellene tennem?
Bonyolult kapcsolatból léptem ki a nyár elején, nem feltétlenül személyi hibából... A körülmények nem voltak megfelelőek ahhoz, hogy együtt legyünk. Nagyon szerettem, és Ő is szeretett engem - de végül meghoztuk a döntést. Azóta neki nincs senkije, és nekem sem volt.
Nem olyan régen összetalálkoztam egy régi ismerősömmel, akit már egy ideje nem láttam. Régen nagyon kedveltem, de sosem fordult meg a fejemben a párkapcsolat gondolata. Egyhamar elhívott randizni, és a kolléganőim unszolására igent mondtam. Jól érzem magam vele, sok mindenben hasonlóan látja a dolgokat, és tisztelem, mint embert. Az első csóknál éreztem, hogy nem az igazi. Próbáltam elhessegetni a gondolatot, és azzal nyugtatni magam (pontosabban azt hazudni magamnak, és neki is), hogy ez nem fura. De. Nagyon fura. Igazából nem éreztem azt a bizsergést, és azt az örömöt, mint amit az előzővel... Azóta találkoztunk párszor, mindig nyílt terepen az én kérésemre. Azt reméltem, hogy szerelmes leszek, és majd minden jó lesz, de nem tudom. Bizonytalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy képes leszek-e megszeretni.
Azt hiszem, hogy az exem az oka, aki jó cimborája a testvérkémnek; sokat bandáznak együtt hétvégén. Úgy egy hete egy közös ivászat közben rám terelődött a szó. Pontosabban, az exem megkérdezte a fivéremet, hogy mi van velem, mert már régen látott - az öcsém beszámolt neki az új hódításomról, amit mikor meghallottam, a legszívesebben felrobbantam volna. Zavart, hogy tudomást szerzett róla, és zavart az a választ, amit érkezett. Világos, hogy valami még mindig motoszkál kettőnk között. Nem zártuk le. Emiatt van bűntudatom a barátommal szemben, aki napról-napra egyre többet érez irántam.
Próbáltam beszélni erről valakivel, aki azt tanácsolta, hogy várjak még, hátha megszeretem a fiúmat, de nem tudom... Nem érezném fairnek, ha hetekig húznám a dolgokat, főleg, hogy rájöttem, még mindig szerelmes vagyok az exembe.
Mit kellene tennem? Nem akarom, hogy a valamikori barátságunk emléke rosszként maradjon meg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!