Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha az egyik "baráto...

Mit tegyek ha az egyik "barátom" a helyembe akar lépni?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag az a helyzet, hogy egy elég jó haverom, akit kisebb koromban ismertem meg és akkoriban jó barátok voltunk most teljesen a "helyembe akar lépni"(legalábbis én így vettem észre)

Régebb példaképe voltam, mostanra meg annyira megváltozott, hogy alig ismerem meg, azt gondolja szivathat mindenki előtt és úgy érzem teljesen el akar taposni. Trollok kíméljenek, köszi

2015. szept. 7. 22:04
 1/8 anonim válasza:
Mondd el neki hogy mit érzel, és ha még durvábban válaszol vissza vagy ilyesmi adj neki egyet és mondd neki hogy "Egy barát nem lehet bunkó a barátjával"
2015. szept. 7. 22:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, legközelebbi találkozásunkkor megprobálom :)
2015. szept. 7. 22:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Iktasd ki az életedből és teljes hírzárlat rólad. Ne tudjon másolni csak addig amíg a közeledbe volt addig, utána teljesen változz meg. Alapjaidban, és a spontenitást építsd be az életedbe, és szűrd meg kiket engedsz magadhoz közel. 1-2 év, és olyanokat bakizik, hogy öröm lesz nézned. Nem beszélve arról, hogy egyből ki fog derülni, ki az eredeti ember és ki a másolós.
2015. szept. 7. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Arra mondjuk készülj fel, hogy lesz őrjöngés a háttérben és zaklatások, mert megfog próbálni megfélemlíteni. De ha erős vagy, és nála erősebb, ez tuti, mert ő csak mások akkor le fogod rázni.
2015. szept. 7. 22:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, bár nem igazán tudok egyet érteni az "alapjából megváltozásnak", mert az sosem olyan könnyű ahogyan hangzik, és az életemből sem tudom kizárni, mert kb minden nap találkozok vele, itt-ott, szóval ez is elég nehéz lenne.
2015. szept. 7. 22:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt nehéz elviselni, ha az embernek a fejére nőnek. Tágabb baráti körömben nekem is volt olyan 2 évvel fiatalabb haverom, aki 16 éves kora körül tisztelettel viszonyult hozzám (baráti társaságban más korombelihez is), 18 évesen meg már beszólogatott.

Amikor ezt szóvá tettem neki (tényleg nem túl finoman), akkor kesztyű nélküli, de ökölvívás szabályai szerinti konfliktuskezelést javasolt, amibe belementem, és sajnos nem jöttem ki belőle jól, mert ő 2 éve boxolt (csak finoman ütögetett meg, de én meg sem tudtam ütni).

Szóval ebben a helyzetben vagy felveszed a kesztyűt, amiből kijöhetsz rosszul is, vagy eltűröd neki ezt a viselkedést, vagy pedig eltávolodsz tőle.

2015. szept. 7. 22:33
 7/8 anonim ***** válasza:
5 Ha én 15 éve (meg most is néha, mikor koslat utánam, és próbál megint utánozni) megtudtam lépni, akkor még két gyerekkel a hátam mögött, akkor neked sem lesz nehéz. Függetlenül attól, hogy hol kerül elő.
2015. szept. 7. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:
*megtudtam lépni a változást,
2015. szept. 7. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!