Mit tegyek ha az egyik "barátom" a helyembe akar lépni?
Gyakorlatilag az a helyzet, hogy egy elég jó haverom, akit kisebb koromban ismertem meg és akkoriban jó barátok voltunk most teljesen a "helyembe akar lépni"(legalábbis én így vettem észre)
Régebb példaképe voltam, mostanra meg annyira megváltozott, hogy alig ismerem meg, azt gondolja szivathat mindenki előtt és úgy érzem teljesen el akar taposni. Trollok kíméljenek, köszi
Azt nehéz elviselni, ha az embernek a fejére nőnek. Tágabb baráti körömben nekem is volt olyan 2 évvel fiatalabb haverom, aki 16 éves kora körül tisztelettel viszonyult hozzám (baráti társaságban más korombelihez is), 18 évesen meg már beszólogatott.
Amikor ezt szóvá tettem neki (tényleg nem túl finoman), akkor kesztyű nélküli, de ökölvívás szabályai szerinti konfliktuskezelést javasolt, amibe belementem, és sajnos nem jöttem ki belőle jól, mert ő 2 éve boxolt (csak finoman ütögetett meg, de én meg sem tudtam ütni).
Szóval ebben a helyzetben vagy felveszed a kesztyűt, amiből kijöhetsz rosszul is, vagy eltűröd neki ezt a viselkedést, vagy pedig eltávolodsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!