Szeretnék tanácsot kérni hogy kihez ment már japán cserediák?
Szeretnék én is 1 évre magamhoz fogadni csak nem tudom jól érezné magát nálam? Egyáltalán Magyarországra jönne?
És nekünk mint családnak mennyi be kerülne? Ha valakinél már volt az megírná nekem hogy milyen vot? ELŐRE IS KÖSZÖNÖM : )
A lányom volt cserediák egy szervezeten keresztül, azóta pedig önkéntesként dolgozik az idelátogató külföldi diákokkal. Nagyon sok ázsiai gyerek jön, főleg Thaiföldről, de nem egy japán vagy koreai is megfordult már itt, és még nem hallottunk volna olyanról, aki nem élvezi a csereévét. :)
Szerintem neked is, neki is nagy élmény lenne.
Bármelyik iskolába felvehetik a cserediákot, nem kell felvételiznie, csak az igazgatóval kell beszélni. Én hallottam cserediákról, aki valami nógrádi kisváros egyszem gimnáziumába járt, egyszerűen ez volt legközelebb.
Zsebpénzt nem kell adni a cserediáknak, elég, ha a szállását, étkezését finanszírozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!