Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem sok az, hogy a haverom...

Nem sok az, hogy a haverom szinte minden apró részletre kíváncsi, beleértve az általa ismeretlen ismerőseim nevét is?

Figyelt kérdés
Amikor beszélgettem vele egy témáról, felhoztam példának azt, hogy van egy haverom, aki szintén rosszul járt valamivel, és nem arra kíváncsi, mi a történet, hanem egyből azt kérdezte, hogy hívják ezt a haveromat, őt honnan ismerem. És amikor nem mondom el a nevét, csak folytatom a történetet, még egyszer rákérdez, "de mégis hogy hívják?".
2015. szept. 2. 10:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Érdekes haverod van. :) Nekem a 90 éves nagyanyám ilyen.
2015. szept. 2. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
És a haverodat, hogy hívják, na és téged?
2015. szept. 2. 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:
A haverodat honnan ismered?
2015. szept. 2. 11:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Tényleg pasiról van szó? Eddig ezt a tulajdonságot nőknél tapasztaltam. Ők csinálják ezt, mikor próbálok lényegre törően elmesélni valamit, erre félbeszakítanak valami kérdéssel, aminek semmi jelentősége a történet végkifejletét illetően, és a végén már magam sem tudom hol jártam.

Az az érzésem, hogy ez azért van, mert ami számomra lényeg, az nem érdekli őket. Felszínesek és pletykásak.

Én is nő vagyok amúgy, mielőtt valaki azt gondolná egy hímsovinisztáról van szó, és hozzá is teszem, hogy tisztelet a kivételnek.

Viszont ha engedi befejezni a sztoridat, akkor az is lehet, hogy ő olyan típus aki úgy tudja követni a történetet, ha minden apró részletet tud. Mintha filmet nézne :-)

2015. szept. 2. 11:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Mikor képtelen sztorikat hallok én is ezt csinálom, és általában tetten is érem az embert, hogy unalmában kamuzik éppen...
2015. szept. 2. 11:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Biztos a facebookon nézegeti őket.
2015. szept. 2. 12:19
 7/8 A kérdező kommentje:

"Biztos a facebookon nézegeti őket."

Ez lehetséges. De igazatok van, kissé úgy viselkedik beszélgetés közben emiatt a sok rákérdezés miatt, mint egy lány, vagy 90 éves nagymama. Találkoztatok már ilyen férfival?

2015. szept. 3. 11:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Én még sosem találkoztam ilyen pasival.
2015. szept. 3. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!