Nem sok az, hogy a haverom szinte minden apró részletre kíváncsi, beleértve az általa ismeretlen ismerőseim nevét is?
Tényleg pasiról van szó? Eddig ezt a tulajdonságot nőknél tapasztaltam. Ők csinálják ezt, mikor próbálok lényegre törően elmesélni valamit, erre félbeszakítanak valami kérdéssel, aminek semmi jelentősége a történet végkifejletét illetően, és a végén már magam sem tudom hol jártam.
Az az érzésem, hogy ez azért van, mert ami számomra lényeg, az nem érdekli őket. Felszínesek és pletykásak.
Én is nő vagyok amúgy, mielőtt valaki azt gondolná egy hímsovinisztáról van szó, és hozzá is teszem, hogy tisztelet a kivételnek.
Viszont ha engedi befejezni a sztoridat, akkor az is lehet, hogy ő olyan típus aki úgy tudja követni a történetet, ha minden apró részletet tud. Mintha filmet nézne :-)
"Biztos a facebookon nézegeti őket."
Ez lehetséges. De igazatok van, kissé úgy viselkedik beszélgetés közben emiatt a sok rákérdezés miatt, mint egy lány, vagy 90 éves nagymama. Találkoztatok már ilyen férfival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!