Egyedüli lány leszek az osztályban és félek, valaki megynyugtatna? :D
Figyelt kérdés
Most íratkoztam középiskolába,informatikára és egyedüli lány leszek 29 fiúval..van esetleg valaki aki volt már ebben a helyzetben? hogy barátkozott össze velük? félek,hogy egyedül leszek2015. aug. 28. 14:13
11/20 A kérdező kommentje:
haha,remélem erre nem lesz szükség
2015. aug. 28. 14:42
12/20 anonim válasza:
Én is informatikára jártam nálunk is egyetlen lány volt az OKJ képzésen...tök jól el lehetett vele hülyéskedni, nem kapott perverz beszólásokat, haveri alapon bántak vele a többiek nem mint csajra akire rányomul mindenki...
Volt 3-4 diák akik bejártak és jegyzeteltek, meg tudták miből kéne készülni :D közéjük tartozott és nem a lógós lusta bagázsba :D nem sokat láttam, de amikor bent voltam akkor egyáltalán nem volt gond, jól kijött mindenkivel, tök jól lehetett vele poénkodni, kockulásról és bármiről el lehetett vele beszélgetni tök aranyosan reagált mindenre nem hisztis nagyképű p1cs4 módjára...
22F
13/20 anonim válasza:
akik infora jelentkeznek azoknak a 80% normalis, vagy visszahúzódó kocka. Tehát nem sok lesz a macsó bunkóbb típus. De persze osztalykirandulason ki sem kell talalnod hogy paran majd kit szeretnének megrakni. Ha nem vagy rusnya akkor nyomulni biztos fognak.Ja és mindig csináld meg a leckét hogy legyen kitől elkérni. Ezt tapasztalatbol mondtam mert lehuztam 4 evet, ahol csak 1 lany volt.
14/20 A kérdező kommentje:
mit értesz azon hogy megrakni? xd
2015. aug. 28. 15:34
15/20 anonim válasza:
lol.. megkefélni, megd*gni, szoval szexelni.
16/20 A kérdező kommentje:
Ertem xdd
2015. aug. 28. 17:27
17/20 anonim válasza:
Nem vagy egyedül én is így jártam . :DDD
18/20 A kérdező kommentje:
és várod?:D
2015. aug. 30. 18:55
20/20 anonim válasza:
Beszèlj Szabò Szilviàval,ő tapasztalt ebben. Kecskemèten a gròf Kàrolyiba jàr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!