Velem van a baj, ha nem vagyok barátkozós?
Figyelt kérdés
Kedves vagyok az új emberekkel, meg mosolygok, de úgy nagyon nem tudok témát találni velük, meg nehezen tudok megnyílni. Van néhány jó barátom, velük mindent meg tudok beszélni. Az egyetemen mennyire rossz, ha nehezen tudok barátkozni? Egyedül is fogok lakni, mert így sokkal jobban érzem magam, mintha emberek vennének körül. Velem van a baj? 19/l2015. aug. 26. 09:47
2/3 anonim válasza:
Ha van néhány barátod, az jó, akkor nem vagy egyedül. Én eddig nem tudtam az egyetemen barátkozni, és más barátaim sincsenek csak a párom...
3/3 anonim válasza:
Igen, veled van, bár ha így is jól érzed magad, akkor oké. Nehezebben értesülsz majd a hírekről, meg nem foglalkoznak majd veled annyira. Magányos leszel sokszor. Én már 2 éve járok egyetemre, és olyan vagyok, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!