Újra lehet kezdeni egy "kudarcba fulladt" barátságot?
Kicsit bővebben mégis??
Baromi sok mindentől függ, de első sorban attól leginkább, hogy valóban akarod-e.
Egy igazi barátság nem fullad kudarcba, maximum időlegesen zavar támadhat.
A legjobb elismerni mindegyik félnek ha hibázott, kölcsönösen megbocsátani és menni tovább.
Milyen korúak/neműek vagytok?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én: 22/L
Ő: 23/L
Igen, lehet! 20/f
Nagyon kevés barátom van őket is évek alatt szereztem, nagyon megválogatom azt, hogy kit engedek magamhoz közel, de ha valaki a barátom, akkor őt tényleg sokra tartom és támogatom,segítem. Ez így volt aztán kihasználtnak éreztem magam hosszú idő után, és miután barátnője lett csak akkor keresett ha gondja volt és úgy éreztem, ő simán elengedne engem és simán élne úgy, hogy leszar engem én viszont nehezen viselném végül, és nekem sokat számít nem éreztem, hogy számítanék neki, végül abba hagytuk a haverozást rengeteg veszekedéssel és a végén már a féltve elmondott kínos titkokát vagdaltuk egymás fejéhez, családi problémákat stb... De hosszú idő után megkeresett nem akartam vele találkozni, végül a véletlennek köszönhetően össze futottunk beszélgettünk 1 napon át személyesen és mikor elsírta magát, hogy mennyire sajnálja(22/F) és fontos vagyok neki akkor voltam vele, úgy hogy okés, most már érzem azt hogy valamit szímátok neked és 50-50% a barátságunk, azóta *Mindtűűű jobbbb
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
4. válaszoló: Örülök, hogy létezik még olyan ember, aki a büszkeségét eldobva egyszer csak beállít és őszintén elmondja mennyire fontos neki a másik és belátja hibázott! Remélem ez a "baráti kapcsolat", ha nem is olyan lesz mint régen, de egyre jobb és jobb lesz!
5. válaszoló: Az a dilemma, hogy amikor én hibáztam azt beláttam, de amikor szint úgy ő is hibázott, nem látta be és nem adta meg nekem a tiszteletet. Leültem vele átbeszélni a dolgokat, amik eddig emésztettek minket a másikban, de ő csak a saját szemszögéből nézte a dolgokat, továbbá a beszédstílusa nagyon kompromittáló, modortalan volt. Nem tudok ezzel már mit kezdeni, egymás idegeit húzzuk és ez a barátság már nem arról szól amiről régen. Próbálom megtalálni a közös nevezőt és döntésre jutni, de ez nagyon nehéz. Nem akarok önző lenni, hogy nem nézem a másik szemszögéből a dolgot, de azt sem hagyhatom, hogy tönkre tegyen engem/mindkettőnket. Eljutottam arra a szintre, hogy lassan nehezemre esik már megbocsátani azt a rengeteg sérelmet tőle. Egy részem szeretné újrakezdeni, a másik részemnek viszont már elege van ebből az ördögi körből.
"Én: 22/L
Ő: 23/L"
Köszönöm, nincs több kérdésem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!