Volt már olyan veletek hogy egy haverotok néha már fárasztó volt?
Beléptem a Facebookra késő este, hogy lemaradtam-e valami fontosabb dologról, kijelezte hogy online vagyok, egy percen belül rám írt a haverom csak azért, hogy megkérdezze, hogy bírom a hőséget. Abban a pillanatban, kissé álmosan annyira fárasztó volt, hogy egy egyszavas választ adtam neki, aztán megpróbálta viccesre venni a figurát, idézett egy dalszövegből, amire annyit írtam, hogy ";D" és kiléptem inkább.
Most én vagyok a szemét, hogy ha valakinek nincs mondanivalója, és mégis erőlteti a beszélgetést velem, az zavar?
A haverom szerencsére nem mond hülyeségeket, de nem veszi észre, amikor már elég volt belőle, és a mondandójából. Ha két napig nem beszélek vele, nem bírja ki, hogy ne érdeklődjön.
Másfél hete szakított a barátnőjével, és azóta mindig szóba hozza, hogy a barátok milyen fontosak, a barátnők azok nem maradandók, de a barátság a végletekig tart. Már túl nyálas, amit csinál, és attól félek besértődik, ha megmondom neki az igazat.
Nem cserélünk? :))
Az enyémnek is nemrég lett vége egy két és fél éves kapcsolata, a csaj kihasználta meg minden és még most is csicskáztatja, de ő ezek után is visszavárja őt és minden beszélgetésnél felhozza őt.. Inkább azt hallgatnám tőle, hogy milyen jó a barátság stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!