Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem lehet fiú és lány...

Miért nem lehet fiú és lány között barátság?

Figyelt kérdés
Annyira szeretném ha lennének fiú barátaim, (talán mert bennük jobban megbízom mint a lányokban) de hiába.. Én barátkozok a fiúkkal, ők meg azt hiszik hogy tetszenek nekem meg hogy mást akarok tőlük...pedig egyáltalán nem flörtölök velük, vagy ilyesmi..

2015. aug. 7. 21:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

velem is pont ez a helyzet

akármikor beszélgetek egy sráccal, barátok leszünk, megbízok benne és a végén mindig kiderül, hogy már az elejétől fogva szerelmes volt belém

2015. aug. 7. 21:07
 2/19 anonim ***** válasza:
8%
Nem lehet, és erről csakis a fiúk tehetnek. Ők a nőkben csak egy eszközt látnak, aki teljessé tehetné az életüket. Ők nem érik be csak egy baráttal, szerintem nem is tudják mi a barátság igazi lényege, a fiú barátok is inkább csak haverok. Nekik nincs szükségük lelki társra, ha meg mégis, arra semmi képpen nem jó nekik egy nő.
2015. aug. 7. 21:17
 3/19 anonim ***** válasza:
64%
mert a fiú mindig meg akarja dugni a lányt - ilyen egyszerű
2015. aug. 7. 21:17
 4/19 anonim ***** válasza:

Én lánnyal voltam úgy, hogy közelebb kerültünk egymáshoz és szerelmes lett belém. Pedig az én dolgom lett volna célozgatni -de nem tettem, hiszen barátok voltunk- és végül bevallotta. Azóta nem igazán volt lány barátom, csak lazább, nem olyan közeli kapcsolat.

Tehát azért, mert az egyik fél többet szeretne egy idő után. Egyszerűen szerelmes lesz. Nem hiszem, hogy van rá magyarázat.

2015. aug. 7. 21:18
 5/19 anonim ***** válasza:

Megvan a megoldás!

Barátkozz melegekkel!

Á, nem, mégsem. Próbáltam. Az is kikezdett velem.

Úgy látszik, akinek himbilimbi van a lába között, annak az élete egyetlen értelme és célja a szex.

Úgyhogy.. maradnak a lányok. Sajnos..

2015. aug. 7. 21:23
 6/19 anonim ***** válasza:
EZ hülyeség, nekem minden barátom fiú, és tökéletesen jól müködnek a barátságok (már tizenéve)
2015. aug. 7. 21:25
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Jókai szerint azért, mert mindkettő mást akar.

A nő a férfit, a férfi a nőt.

2015. aug. 7. 21:26
 8/19 A kérdező kommentje:
Lehet hogy mindegyik halálosan szeret
2015. aug. 7. 21:26
 9/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg rossz korosztályt választasz. Próbálj tapasztaltabb, idősebb férfiakkal konzultálni. Egy idősebb úr, már nem a lába között hordja az agyát és boldog ha egy fiatal tanácsot kér tőle. Annak meg még boldogabb ha tud is értelmes tanácsot adni.
2015. aug. 7. 21:30
 10/19 anonim ***** válasza:
86%
Nekem gyerekkorom óta, szinte csak fiú-férfi barátaim vannak. Két igazi barátnőm volt, de az is már múlt. A fiúkkal mindig jobban kijöttem, suliban, munkahelyen. Valahogy így alakult. Nem igaz, hogy nincs lelkük, igenis van és érzékenyek, csak azt gondolják nem illik egy férfinak kimutatni. Sírt már vállamon barátom, mert tönkre ment a kapcsolata. Nincs ebben semmi szégyellnivaló. Ha netán alakulóban volt szerelem, akkor megbeszéltük, kár lenne egy ilyen jó barátságot elszúrni testi kapcsolattal. Szóval igenis van férfi-nő közötti barátság.
2015. aug. 7. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!