3 a legjobb barátom címet viseli az életemben, meg mondjuk még 4 akik elég jó barátaim
szerencsésnek mondom magam,hogy megtaláltam ezeket az embereket
Egy se. Az utolsót, és egyben akkoriban egyetlent 3 éve veszítettem el, amikor vége lett az egyetemnek és megszakadt a kapcsolatunk. Azóta sem sikerült új barátot szereznem, mivel egész nap vagy itthon ülök, vagy a melóhelyen, ahol viszont borzalmasan unszimpatikus emberekkel vagyok körülvéve, akikkel nem barátkozom. :( Máshol nincs lehetőségem barátkozni, úgyhogy egyedül maradtam sajnos.
30/N
Huh, pepdig azt hittem egyedül vagyok ezzel a magánnyal. De úgy látom itt a többségnek kevés barátja vagy senki sincs. :/
Én nehezen barátkoztok vagy szimplán nem annyira mozdultok ki?
Mert nálam mindkettő. :D
Barátaim létszáma: 0
:D Egyetlen emberrel tartom a kapcsolatot. Vele néha mutatkozom de lassan ő is elmarad. Egyszerűen nem találok olyan korombelit aki nem arról kezd el kotyogni minden 2. percben, hogy mennyire berugott a hétvégén meg, hogy sajna eltörte a legújabb okos telóját, de nem baj mert az anyukája vesz újat. Ráadásul olyan buták mint a segg. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!