Miért akar minden barátom öngyilkos lenni?
Akarnak a fenét öngyilkosok lenni, csak újabban mindenki úgy gondolja, hogy ezzel fel tudja hívni magára a figyelmet. Szó nincs szuicid hajlamról.
Én eddig minden önbizalomhiányos fiataltól (érdekes mód általában "férfiaktól", brrr...) ezt hallgattam - eddig vagy tíztől! -, le is építettem őket rövid távon. Jajj, család így, rosszjegyek úgy, őt senki nem szereti, rossz napja van, esik az eső, nem jött a postás, ne menjek, öngyilkos lesz. Érdekes mód egyik sem lett.
Csak beszélnek róla, sajnáltatják magukat. Idegőrlő.
Én bipoláris zavarral küzdök, apai ágon három rokon is öngyilkos volt - katonai évek, nem egyes dolgozat miatt -, ergo nekem papírom van róla, hogy hivatalosan is az lehetek :) Tíz éve élek így mindenféle kezelés nélkül, még soha nem jutott eszembe ilyesmi, nem is fog.
Valószínűleg engem nem neveltek félre.
Ez is olyan lehet, mint amikor az emberre gyerekkorában ráhagyják a hisztit, aztán felnőtt létére nem fogad el, csak hisztizve az övével ellentétes véleményt. Na, ilyen barátnőm is VOLT.
És állítólag én vagyok az őrült :) 25/N
Dehogy akarnak!
Aki az akar lenni, megteszi, nem pedig riogatja vele ismerőseit (barátjait?).
Hangoztatják öngyi szándékukat(?) azért, hogy "megmentésük" érdekében különlegs bánásmódot csikarjanak ki maguknak.
A nagyfokú önzés alávaló módszere a lelki zsarolás.
1. Küld el a francba az ilyen ötletekkel őket
2. Kérdezd meg, hogy megint miért depiznek
3. Válaszolj rá legjobb tudásod szerint
4. Szexeljenek az illetők, az a lelke mindennek!!! :D
(V2 1. Hagyd őket a fenébe
2. Keress más barátokat :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!