Mi a legjobb/legszebb/legütősebb szó, vagy mondat, amit mondhatsz egy lánynak mikor megtudod, hogy Motoros?
#10. Egy férfi nem kacagja el magát. - persze lehet, hogy csaj vagy, a sztoriból nem derült ki - ez esetben, bocs!
Kérdezőnek:
Ilyesmire gondolsz?
"Ha megdugom a motoromat, leszopod a kormot a farkamról?" Én ezt elég ütősnek gondolom és ha a csaj igent mond, be fogsz fosni az ágyban, miközben nem lesz féltékeny a motorodra, dughatod azt is. :)
eddigi esetek, reagálásaim(legalábbis amikre emlékszem):
Hát, szeretek motorozni! Én: Hát azt nagyon jól teszed.
Imádok motorozni. Én: Hogy micsoda. Magamban: EZAZZ! :)
A motorozás olyan jó. Én: Hozzám jössz?
Egyszer ültem apu mögött, de legfőbb vágyam hogy én vezessek! Én: erre nem tudtam mit mondani.
Nyilván azokat a nőket taartom motorosnak, aki nagymotoron, és saját maga vezet.
Aki nagymotort vezet, azt én már motorosnak tekintem, mert ő már tett azért hogy ő motorozhasson, jogosítvány, motor és a motor fenntartása.. Nem pedig egy szaros 50 es robogóval hasít.
Illa berek, nádak erek, a motoros (nők) jó emberek!:)
vagy Illa berek, nádak erek, a motorosok jó emberek.
- Bakker, de dögös!!!
- A motorom?
- Nem, a cicid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!