Nagyon összevesztem a legjobb barátnőmmel. Szerintetek
jogosan tettem?
Figyelt kérdés
Ovis korunk óta legjobb barátnők vagyunk. Együtt volt már a barátjával több évig, amikor megkérték a kezét, és ő igent mondott. A lány(mindig is kicsit duci volt, és a barátja is az) elkezdett intenzíven sportolni, fogyókúrázni az eljegyzés után, hogy szép és karcsú legyen az esküvőjén, ami augusztus 1-jén lett volna. Mostanára szépen le is fogyott, és elkezdett tetszeni más fiúknak is, ő pedig ezt nagyon élvezte, és meg is csalta jópárral a vőlegényét. Nekem elmondta, én meg persze elmondtam a saját véleményem, ami nagyon nem tetszett neki, de hát mondjuk ki: megk.rvult. Ő azt mondja, hogy a barátja miatt tette, mert ő már nem szereti, mert ducibb és ha ő tetszik a normális testalkatú fiúknak is, akkor miért a ducibbal jönne össze. Na én erre otthagytam, azóta szóba sem állok vele.
Figyelj, szerintem jogosan tetted, csak ha finomabban közölted volna vele, nem vesztetek volna össze ennyire. Ki szeretnél vele békülni?
2015. júl. 23. 18:35
2/6 anonim válasza:
Neked adok igazat,addig amig nem vették észre, férjhez is ment volna, de most már kinéz valahogyan igy már nem kell neki a "duci pasi".
2015. júl. 23. 18:39
3/6 anonim válasza:
Mivel a legjobb barátnő szerintem nem volt szep dolog tőled!ebből jobb lett volna kimaradni.
A masik pedig sztem mivel esküvő előtt álltak eleg keves indok ez a duci sovány téma ahoz hogy megcsalas történjen.
2azert nem jo beleszólni mert ugyanis ebben a szituba nem vagy sértett...(de mostmar sértetté váltál )
Honan tudod hogy a vőlegény nem csalta meg??
Kicsit uhy erzem ezt a temat mintha irigy lettél volna,mert o férjhez lehet es most meg minden pasi őt akarja.mintha örülne hogy nem lesz esküvő!
Barátnőd helyében elárul a ereznem magam es soha az eletben nem akarnálak latni.
Tudod a barátok mindent megbeszelnek...ea nem ugy hogy azt te tetted(megkurv..t
2015. júl. 23. 18:53
4/6 A kérdező kommentje:
#3-as válaszoló.
Nem mondtam a szemébe, hogy megk.rvult, azért meg főleg nem voltam irigy rá, hogy ő férjhez megy mivel én férjnél vagyok. Az exével beszéltem, nagyon el van keseredve, válltig állítja, hogy nem csalta meg.
2015. júl. 23. 18:58
5/6 anonim válasza:
Szegény pasika! Igazad volt. A barátok arra is valók hogy megmondják az igazat valamiről, hiába fáj az igazság. Hiszti helyett inkább gondolkozzon el. Főleg ha ilyen jó barátnője voltál ennyi éven át. (Nem voltál féltékeny, az ő érdekében mondtad amit...) Vegye tudomásul hogy ilyen viselkedéssel a normálisabb emberek inkább elkerülik ezentúl.
2015. júl. 23. 19:16
6/6 anonim válasza:
Ez a duciság csak indok, aki félre akar kúrni, az félre is fog. Ő úgy talált magának partnereket, hogy normális alakúra lefogyott és nekiállt pasizni. Ha csak enyni kell hozzá, inkább tegye a két kezét össze a srác, hogy most derült ki, mkicsoda ócska rongy a csaj és nem az esküvő után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!