Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Eljön hozzánk a barátom,...

Eljön hozzánk a barátom, milyen programot találjak ki?

Figyelt kérdés
A nyáron eljön hozzánk egy barátom, akit pár hete, egy táborban ismertem meg. Nemrég ismerem, de egy hétig szinte "együtt laktunk", és elég szoros kapcsolat alakult ki. Mikor jön hozzánk mit csináljak, hogy jó benyomást kelcsek? Pl. Vigyem el a faluba/városba sétálni, vagy inkább maradjunk otthon? Úgy szeretném, hogy ne is legyen uunalmas, de rohanós se.

2015. júl. 20. 18:41
 1/5 anonim válasza:

Jah sétáljatok,beszélgessetek,cigiszünetekkel..

Én ezt tenném ha lenne jóbarátom..

2015. júl. 20. 18:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Irány a falu/város és a kocsma. Mutasd be az ismerőseidnek, és mutasd meg neki a helyi látványosságokat, meg ahol felnőttél, ahová szívesen jártál... sztorizgass.
2015. júl. 20. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Kérd meg, hogy taníccsa meg helyesen leírni a kelcsek szót.
2015. júl. 20. 18:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmesválaszokat! Viszont az a baj, hogy itt nincs szinte semmi látványosság, kis falu. Ismerősökkel se lehet sehol se összefutni. Ja, és 14 vagyok!
2015. júl. 20. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:

ha több napot marad akkor sok mindent be lehet iktatni.legyen szó akár otthoni gépeezés,beszélgetés,társasozás,kártyázás,esetleg főzés, filmezés vagy a kertben napozás, kinti főzés :) utána ha van 2 biciklid el is mehettek valamerre, vagy megmutatni a helyi látványosságokat vagy ha van valami különleges étterem vagy bisztró akkor oda elvinni.

ha te lány vagy és ő fiú, akkor gondolom bejöttök egymásnak, akkor több ilyen randi szerű dolgot kitalálhattok

2015. júl. 20. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!