Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Legjobb barátnőm szokott...

Legjobb barátnőm szokott ruhákat adni nekem, de hazudik hol veszi, miért?

Figyelt kérdés

Kaptam tőle egy ruhát,ami a kínaikban 1500-2ezer ft körül megy.

Nem hordom le,mert nekem nincs pénzem ruhákra.Most nem úgy állok.Csak mondja,hogy ezt a ruhát ő Spanyolországban vette,tök drágán.De a kínaik tele vannak ezzel,meg ehhez hasonló ruhákkal.Kicsit kétlem,hogy kint vette.

Többször volt olyan,hogy megmondja ez meg az milyen drága volt,meg ilyen-olyan márkás. Aztán közben fullra kínai.

Vagy volt mikor a szekrényéből adott ruhát és mondta ezt most vette.Mivel több ruhát össze pakolt és berakta szatyorba nem nagyon nézegettem meg őket,mondta neki nem kell vmi indok miatt és majd otthon nézegessem meg ami meg nem kell azt dobjam ki vagy csináljak vele vmit.Oké.

Amikre azt mondta,hogy most vette tiszta bolyhos,foltos volt.

Én becsülöm a jó szándékát,meg mint írtam nem zavar,hogy ha a kínaiba veszi,mert kb az összes ruhám kínai.

DE MIÉRT HAZUDIK?

2015. júl. 14. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt csak Ő tudja, számtalan oka lehet találgatni felesleges szerintem, csak rá ne kérdezz mert akkor csupaszon fogsz járni
2015. júl. 14. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Erre én is kíváncsi lennék :)

Nekem is van egy ilyen barátnőm. Nekem mondjuk vannak ruháim, nem azért ad. De ajándékba már kaptam tőle. Amiről áradozott, hogy márkás és külföldről hozatta csak nekem és ez a legújabb divat. Aztán kínai. Nem baj, jól néz ki, de nem értem, miért kell ilyen mese köré.

De olyan is volt, hogy a szekrényből kivette az egyik saját ruháját, hogy ez az ajándékom. Na, inkább nem kérek semmi, nem várok el én ajándékot.

2015. júl. 14. 21:40
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem semmiképpen sem akarok rákérdezni.

Csak évek óta barátnők vagyunk,tudja,hogy én minden dolognak örülök amit kapok,becsülöm.

Ezért nem értem miért kell hazudni.Ha csak oda állít,hogy nézd mit hoztam neked vagy ilyesmi az is bőven elég.Sose kérdeztem/kérdezem meg honnan van hol veszi,mennyi és milyen márkájú.Örülök,hogy kapok.

Tudom,nem kéne fenn akadnom ezen,de már amióta megismertem kamuzik ilyenekben.Csak egy-egy dolognál pár nap múlva vagy hetek múlva jöttem rá,hogy kamuzott.Vagy épp maga árulja el magát.

Csak miérteket nem tudom megérteni.

2015. júl. 14. 21:45
 4/8 A kérdező kommentje:
na igen én sem értem minek a körítés hozzá
2015. júl. 14. 21:46
 5/8 anonim válasza:
Lehet azt szeretné ha ezzel jobban felnéznél rá, hogy milyen márkás ruhákat ad neked. Vagy ezzel akarja tudat alatt üzenni neked, hogy jobb nálad
2015. júl. 15. 20:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Nekem nem ettől lesz több,hanem inkább kevesebb,hogy hazudik.

De mind1.Igazából csak ez az egész megfogalmazódott bennem,aztán gondoltam kiírom magamból.

2015. júl. 15. 21:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Szeretne nagyzolni egy kicsit.

De nem jött be neki.

Ez egy régi magyar játék, hogy mindenki egy klasszissal tehetősebbnek, okosabbnak, gazdagabbnak próbálja magát beállítani, mint amilyen.

Fiatal pénzügyi tanácsadók szoktak beállítani hozzám 2 napos kiképzés után, hogy majd ők adnak nekem pénzügyi tanácsot. Szokatm kérdezni őket, hogy milyen autóval jöttek. Nem értik a kérdést. Erre elmagyarázom nekik, hogy tanácsot nekem csak az adjon, aki a pénzügyekhez jobban ért nálam. Tehát például klasszabb autója van, mint az enyém, és nincs rajta hitel...

2015. júl. 16. 15:20
 8/8 A kérdező kommentje:
lehet nagyzolás,bár a legjobb barátnőjével?! neki is én vagyok..
2015. júl. 16. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!