Csakegylany23224 kérdése:
Szerintetek létezik fiú-lány barátság?
Figyelt kérdés
Vagy az egyik fél mindig többet fog érezni?2015. júl. 13. 08:08
1/9 anonim válasza:
Szia! Én nő vagyok és vannak férfi barátaim, és a férjemnek is vannak női barátai.
2/9 anonim válasza:
Igen, létezik, de sajnos sok esetben szerelmesek lettek belém egy idő után:(
3/9 anonim válasza:
Én nem tudom, de az tuti hogy a kereső létezik, és már több száz ilyen kérdés is.
4/9 anonim válasza:
Az én tapasztalataim szerint lehet, amíg túlságosan el nem mélyül.
5/9 anonim válasza:
Természetesen létezik.
Az, hogy az egyik fél előbb-utóbb többet érez, csak általánosítás, és mint ilyen, nem igaz minden esetre.
6/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy értelmezzük a barátságot. Úgy mondanám inkább, hogy haverság lehet, barátság nem. Mikor már bensőségesebb dolgokról beszél egy fiú és egy lány, ami szerintem a barátság, egy idő után az egyikük többet fog érezni.
7/9 anonim válasza:
Igen, létezik, és senki ne akarja bemagyarázni, hogy a lány barátaim egytől egyik belém vannak esve, függetlenül a párkapcsolati állapotuktól.
8/9 anonim válasza:
Miért ne létezne, ugyanolyan normális mint a lány-lány barátság és a fiú -fiú barátság
9/9 anonim válasza:
Ha kölcsönösen nem jönnek be "úgy" egymásnak, akkor simán. Akkor teljesen természetes és működő dolog a barátság. Csak azért, mert más számmal kezdődik a személyije, még nem lesz rögtön az esete is egyik a másiknak. Viszont találhatnak közös témát, és jól kijöhetnek egymás társaságával.
Úgy érdemes feltenni ezen kérdést, hogy mi van, ha amúgy bejönnének egymásnak. (Vagy csak egyik a másiknak.) Ez esetben elég problémás a barátság megtartása. Ha uralkodnak magukon, és meg van tartva, akkor is "becsapják" magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!