Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek létezik fiú-lány...

Csakegylany23224 kérdése:

Szerintetek létezik fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés
Vagy az egyik fél mindig többet fog érezni?

2015. júl. 13. 08:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én nő vagyok és vannak férfi barátaim, és a férjemnek is vannak női barátai.
2015. júl. 13. 08:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, létezik, de sajnos sok esetben szerelmesek lettek belém egy idő után:(
2015. júl. 13. 09:50
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Én nem tudom, de az tuti hogy a kereső létezik, és már több száz ilyen kérdés is.
2015. júl. 13. 10:10
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Az én tapasztalataim szerint lehet, amíg túlságosan el nem mélyül.
2015. júl. 13. 12:27
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

Természetesen létezik.

Az, hogy az egyik fél előbb-utóbb többet érez, csak általánosítás, és mint ilyen, nem igaz minden esetre.

2015. júl. 13. 15:48
 6/9 anonim ***** válasza:
30%
Attól függ, hogy értelmezzük a barátságot. Úgy mondanám inkább, hogy haverság lehet, barátság nem. Mikor már bensőségesebb dolgokról beszél egy fiú és egy lány, ami szerintem a barátság, egy idő után az egyikük többet fog érezni.
2015. júl. 13. 16:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, létezik, és senki ne akarja bemagyarázni, hogy a lány barátaim egytől egyik belém vannak esve, függetlenül a párkapcsolati állapotuktól.
2015. júl. 13. 20:34
 8/9 anonim válasza:
Miért ne létezne, ugyanolyan normális mint a lány-lány barátság és a fiú -fiú barátság
2015. júl. 14. 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha kölcsönösen nem jönnek be "úgy" egymásnak, akkor simán. Akkor teljesen természetes és működő dolog a barátság. Csak azért, mert más számmal kezdődik a személyije, még nem lesz rögtön az esete is egyik a másiknak. Viszont találhatnak közös témát, és jól kijöhetnek egymás társaságával.

Úgy érdemes feltenni ezen kérdést, hogy mi van, ha amúgy bejönnének egymásnak. (Vagy csak egyik a másiknak.) Ez esetben elég problémás a barátság megtartása. Ha uralkodnak magukon, és meg van tartva, akkor is "becsapják" magukat.

2015. júl. 15. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!