Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan legyek olyan, akit nem...

Hogyan legyek olyan, akit nem érdekel semmi?

Figyelt kérdés
Nemtudok baràtkozni...egyszerüen nem megy,mert nem vagyok valami szép és ezért mindig félek hogy mit gondolnak rólam ezért inkàbb nem is probálkozom...Csak olyan baràtaim vannak akik felül tudnak kerekedni rajtam, és ők szólítanak meg...és amikor làtom , hogy a legjobb baràtaim ide jàrnak , meg oda jàrnak, meg ezzel baràtkoznak meg azzal..egyszerüen rossz érzés , hogy nekem csak ők vannak , nekik meg szàz màsik. Tudom értékelni kell azt ami van , de...Nem azt mondom , hogy ők a hibàsak,a helyükben énsem magamat vàlasztanàm, csak szeretnék énis olyan lenni , akit szàz ember rajong körbe , vagyis nem olyan de szeretnék egy kicsit népszerű lenni...mindenki az akit ismerek csak én nem, szeretnék olyan lenni aki nem fél megszólalni..lehet hogy jobban menne ha szép lennék...de szerintem ezek úgyse jönnének össze, úgyhogy csak olyan akarok lenni akit nem érdekel a környezete ,hogy ne fàjjon ennyire.

2015. júl. 12. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Tudom, mit érzel. :(

Nem hiszem, hogy menni fog, hogy ne érdekeljen "semmi".

De nem is ez a megoldás..

Talán majd idővel javul a dolog.. mondjuk nem írtad, hogy hány éves vagy..

2015. júl. 12. 22:11
 2/4 A kérdező kommentje:
14 vagyok :) tudom , hogy ilyenkor aztmomdjàk , hogy ez normàlis, meg , hogy kialakul, de akkor mindenki màsnak miért alakul ki ? Miért csak én vagyok ezzel így? Sok embert ismerek (nem baràtként , csak ismerősként persze) de egyiknek sincs ilyen problémàja...szóval nem értem ,hogy lehet ez normàlis
2015. júl. 12. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Hidd el, nagyon sok embernek van ilyen vagy hasonló problémája.
2015. júl. 13. 08:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, rengeteg ilyenkorúnak van ilyen problémája, sőt, vannak, akiknek még ennyi barátja sincs, mint neked. Nem az a megoldás, hogy ne érdekeljen semmi, az elég szar lenne. Az, hogy nem vagy szép, ne zavarjon ismerkedésnél, ha valaki barátkozni akar, nem párkapcsolati célból, az nem a külsődet nézi, így tök mindegy. :D (kivétel, ha nagyon felszínes az illető, de ilyennel meg miért barátkoznál?) ha valami srác szeretne tőled valamit, nála már valószínűleg számít a külső, ,de ilyen esetben se aggódj, ne parázz rá a külsődre, ugyanis mindenkinek más tetszik, pl általam szépnek titulált lányokat is tart más csúnyának, míg más szerint egyenesen gyönyörű. :D És ha mégsem jönnél be neki, akkor se érdekeljen, előre ezt ne rontsd el azzal, hogy nnem is próbálkozol. Szóval először is kaparj össze egy kis önbizalmat, és megsúgom, nincs olyan, hogy szép meg csúnya, ezek relatív fogalmak, lehet, hogy a szépségideálnak nem felelsz meg, de valaki biztos van, aki szépnek tart téged. Viszont egy barátságnál ez egyáltalán nem befolyásoló tényező, téged se zavarjon.

Ha így nem tudsz megszólalni, akkor járj olyan helyekre, ahol más helyzet van, esetleg van időd kibontakozni, megismerni egy kicsit az embereket, majd utána feloldódni. Ahol lehetőség van kommunikációra, de idő is bőven.

2015. júl. 13. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!