Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Te milyen gyakran írsz a...

Te milyen gyakran írsz a közeli barátaidra Facebookon?

Figyelt kérdés

2015. júl. 9. 15:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
4 naponta és olyankor beszélünk félórát. :)
2015. júl. 9. 16:27
 12/21 anonim ***** válasza:

Naponta 2-3x rám írnak, van egy külön csoportos beszélgetés 3 fiú osztálytársammal, ahol baromságokat küldözgetünk meg szórakozunk, ez van, hogy egész nap pörög, de van, hogy napi csak 1-2x írunk.

De van, hogy eltelik úgy nap, hogy nem ír rám senki és én se senkire. 19F

2015. júl. 9. 16:39
 13/21 anonim ***** válasza:
Ritkán, csk ha valami fontos dolog van, vagy sürgős.
2015. júl. 9. 16:44
 14/21 anonim ***** válasza:

Két ember van, akivel rendszersen beszélek Facebook-on, viszont velük se úgy, hogy ráírok, hogy "Szia, mizu?". Egyszerűen csak írunk egymásnak, esténként el se köszönünk, reggel pedig ugyanonnan folytatjuk a beszélgetést, ahol abbahagytuk.

Másra csak akkor írok rá, ha konkrétan szeretnék vele beszélni valamiről.

2015. júl. 9. 16:47
 15/21 anonim ***** válasza:
A közeli barátaimmal pont nem nagyon írkálunk egymásnak, csak ha valami fontos megbeszélni valónk van.
2015. júl. 9. 17:49
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem szoktam rájuk írni, ők írnak rám, de akkor is 1-2 szavas választ adok, utána megpróbálom őket lerázni... Utálom a facebookot, és beszélni is utálok rajta. Csak azért van, mert ofőnk ott magyaráz el mindent az osztálynak...
2015. júl. 9. 19:10
 17/21 anonim ***** válasza:
igen, vannak barátaim akikkel napi szinten beszélünk
2015. júl. 9. 19:33
 18/21 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Egy városban lakunk, naponta van lehetőség találkozni.

2015. júl. 9. 21:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Én legjobb barátnőmre akkor írok ha vmit kérdezni akarok,ritkán,hogy na mizu,mitcsinálsz. Amúgy inkább telefonon vagy személyesen beszélünk. Na meg vannak dolgok amiket még telefonba sem beszélünk. Heti 3x minimum szoktunk találkozni.
2015. júl. 10. 11:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Négy közeli, nagyon jó barátom van:

1. Nincs facebookja, szóval soha.

2. Naponta, kétnaponta beszélünk, ha van valami hirtelen "megosztanivalónk", azonnal leírjuk a másiknak.

3. -||-

4. Szinte nincs olyan óra, hogy ne írnánk valamit a másiknak, minden apróságot megosztunk egymással.

2015. júl. 10. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!