Valódi? Beszélek egy fekete fiuval küldött képet is de én nem merek Mitcsináljak?
Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 02:15
1/7 fersk válasza:
Még ez az oldal - a gyakorikérdések - is tele van olyan kérdésekkel (az internet meg pláne), hogy 'hogyan tudnám kitörölni a fényképet,amit elküldtem'.
4/7 anonim válasza:
Aztán mit akarsz a fekete fiútól?
5/7 anonim válasza:
Csak mert ő képet küldött, neked nem muszáj ugyanazt tenned. Majd ha jobban megbízol benne, akkor küldjél magadról képet vagy valami. :Ö
7/7 anonim válasza:
Az sem biztos hogy igazi képet küldött. Ha nagyon akarja a képet legfeljebb tölts le a netről egyet (ne hírességről) és azt küldd el. Arra is vigyázz hogy legyen több kép róla. (akit letöltöttél) Majd meglátod hogy hogyan reagál. Ha nagyon sok képet kér akkor már egy kicsit fura a dolog szerintem. Ha majd megbízol benne akkor elmondhatod hogy a képen nem te vagy, ha normális meg fogja érteni hogy eleinte nem bíztál meg benne az internetes rémsztorik miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!