Egy, de benne teljes mértékben megbízom. Szeretem, hogy leszarja, hogy mások mit gondolnak róla, hogy bármiben számíthatok rá, hogy mindig egyre gondolunk, és hogy mindig elvisel.
Nem az a lényeg, hogy hány emberrel veszed körül magad, hanem hogy milyenekkel.
nincs, de a párom úgy érzem barátom is egyben, bármit el tudok neki mondani, csinálunk programokat.
régebben több igaz barátom volt, legalábbis úgy hittem.de mind múlt idő, több év után apró okokkal de eltűntek az életemből. szerintem egy igaz barát nem csak addig van melletted amíg érdeke van, szóval tud kivel járni bulizni, vagy kitől elkérni a leckét. egy igaz barátnak szerintem melletted kéne maradnia , még akkor is, hogyha az élet másfele sodor.
mamámnak kb 55 éve van egy barátnője, papámnak is kb annyi ideje barátja és ma is megtalálják a közös hangot. őket irigylem
Sok emberrel jóban vagyok, de igaz barátnak nem mondanék senkit.
Az életem során már megtanultam, hogy 100%-ig nem bízhatsz senkiben...
1 talán 2.
Szerintem kevés.
Én szeretnék még barátokat de lehet elég ez az egy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!