Mit tegyek, ha a barátnőmnek is ugyanaz a srác jön be?
kit érdekel a barátság? az ilyen korban kötött barátság, amint látjuk, nem sokat ér. én egyetlen emberrel tartom a kapcsolatot, akit 14 évesen ismertem. az összes többi egyáltalán nem játszik szerepet az életemben, és ha szétnézek, ez más emberek esetében is pontosan így van.
a barátság túlmisztifikálása végtelenül gyerekes dolog. a felnőtt életben egyértelműen a család, a párkapcsolat lesz elsődleges fontosságú. a barátok csak illusztrációk.
a kérdező barátnője már amúgy is eldöntötte, hogy itt nem a barátság lesz az első.
tehát a kérdezőnek miért is kéne meghunyászkodnia?
inkább gyűjtsön tapasztalatot, akár gyűjtsön be egy visszautasítást, de ne azt tanulja meg az élettől, hogy a vetélytársaktól rögtön vissza kell lépni. az ilyenfajta "jóindulat" csak veszteseket szül.
Na ez jó, mert épp az előbb válaszoltam egy olyan kérdésre, ami arról szólt, hogy mi az örök barátság titka. Erre most látom ezt a kérdést, és rögtön megindult az agyam.
Az az alap probléma, hogy a párválasztásnál az emberek sokkal ösztönösebben viselkednek és döntenek, mint egy barátságnál. Az ösztön alapból erősebb, mint az ész. Igaz legtöbbször az ember próbál uralkodni felette, amit egyébként szívnek hívnak, de ez valójában a legősibb cselekvés. A Ti esetetekben mindkettőtöknek szüksége van most az észre, hogy ki ér többet.
Azt tudni kell ,hogy olyan nincs, hogy: "lenyúlta a pasimat"
Egy pasit nem lehet lenyúlni, ha máshoz megy, az az ő döntése. Szóval két lehetőség van: Megfigyelitek, hogy melyikőtökhöz vonzódik jobban, vagy kezet ráztok és ejtitek mindketten.
Ez utóbbi azért volna jobb, mert ha egyikőtöket választja, a másiknak így is úgy is rossz lesz hosszú távon. A zöld szemű szörny nem azonnal fog előbújni, hanem majd később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!