Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátnőm átvert!?

A legjobb barátnőm átvert!?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és a legjobb barátnőmmel már 8 éve barátnők vagyunk alsóban is sokszor hazudott nekem de csak kisebbeket ekkor egy 1-2 hétig haragudtam de utána megisbocsájtottam de most hatodikban már lett pár uj barátnőm is de velük ne! Annnyira foglalkoztam de ő már erre is féltékeny volt ezért most azt hazudta nekem hogy az egyik barátnőm azt mondta hogy én milyen csúnya vagyokbés milyen süket meg a testemet is csúfolta én ráirtam a lányra aki álitólag ilyeneket mondott rolam és semmit nem tudott de ez biztos más okbol is tudom és a legjobb barátnőm mindig beharagszik rám flegmán beszél ezért eleve már nem jó a kapcsolatunk valójában mindenki utálja ő a suli lúzere csak én álltam le vele de kár volt szerintetek barátkozzak vele vagy hagyjam a szarba?????

2015. jún. 10. 18:02
 1/3 anonim válasza:
Szerintem haggyad, ilyenekkel nem éri meg barátkozni
2015. jún. 10. 18:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szerintem sem érdemes csak féltékeny és nem vagyok csunya mások szerint mert a fél osztály szerelmes belém szoval....
2015. jún. 10. 18:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba.Azt a srácot aki anno legjobb barátom volt ma utálom.Szintén nem 1x hazudott és itt is kb 8 év után.
2015. jún. 10. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!