Hol tudok keresni olyan embereket akik eljönnének velem kirándulni?
Az a helyzet, hogy a velem korabelieknek az a része van a környezetemben , körömben akik nem nagyon járnak így kirándulni, viszont én meg imádom a természetet és nyáron sokat szeretnék kirándulni a hegyekben, itt Pest közelében főleg :)
Hol tudnék megismerkedni hozzám hasonló, természet-kedvelő fiatalokkal?
Az a baj, hogy amik vannak természetjáró klubok ott vagy idősebb emberek vannak nagy összeszokott társaságok, és én inkább ismerőssel szeretnék menni.
19L
Én mondjuk nem vagyok az ismerősöd, de szívesen mennék.
Írj rám 25F
Hát én is így vagyok sajnos.. az én barátaim sem annyira kirándulós típusúak.. Pedig én is szívesen járnék.
18/L
Van kutyád?
Ilyenkor nagyon sok kutyás kirándulás szokott lenni,nézz utána max elmész kutyus nélkül.
Régen én sokat kirándultam a Buda környéki hegyekben.
Most jelenleg nyáron Balatonnál, de jó lenne majd egy olyan ismerős akivel év közben el lehet menni kirándulni.
Ha van érdekel akkor írj privátban :)
20 éves fiú.
19:22-es vagyok.
Nekem is idős a kutyusom ezért én sem megyek kirándulni,pedig már nem egy kirándulás volt,meg fajta találkozós,kirándulós nap.
Nekem is ha lesz még egy akkor vele fogok járni,mert nagyon jó ismeretségek kialakulnak!! :)
Látom van itt jelentkező, szervezhetnénk egy kiránduló csoportot.
A bökkenő hogy nyáron nembiztos hogy ráérek. :/
6-os válaszoló voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!