Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mindenkit ellene forditottam...

Mindenkit ellene forditottam és büntudatom van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt egy legjobb barátnöm akinek lett párja és ez miatt elkezdtünk eltávolodni. Igazábol én kezdtem el hanyagolni. Panaszkodott is hogy ugy érzi eltávolodunk de ugy tettem mintha nem tudnám miröl van szo. Szakitott a barátjával ami miatt elég stresszes volt látszodott rajta hogy megviseli. De én nem álltam mellette mert nem akartam hogy elrontsa a kedvemet. Van egy 3. Barátnönk is akivel picit akkor összekapott de kibékültek. Viszont én bogarat ültettem a 3. Fülébe mindig rosszakat mondtam rola, elértem hogy a közös barátnönket lesz@rja, aki teljesen kivolt borulva ugye egyszerre hanyagolta a két legjibb barátnöje meg a barátjával is szakitott. Volt hogy suliban látszodott hogy kivan sirva a szeme. Rosszul éreztem magam miatta, azért ennyire nem kellett volna elhanyagolnunk, meg nem kellett volna egymás ellen forditanom öket. Büntudatom van. Viszont mikor ujra beszélni akartam vele mondta hogy akkor van elfelejtve az egész ha bevallom hogy ellene beszéltem(nem tudom honnan tudhatja) de én aztán nem fogom elárulni ezt az egészet mert akkor én maradok egyedül. Mit tegyek?

18L

2015. jún. 7. 15:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Engem nem fognak kiközösiteni mivel teljesen egymás ellen fordultak. A 3. Megmondta hogy nem kiváncsi rá az ex legjobb pedig megvan rá is sértödve hogy amikor szüksége lett volna rá ö nem állt mellette. Szoval én nem vagyok kibeszélve ;)

szoval ha rosszat teszek vissza kapom? Akkor e szerint ö is rosszat tett és csak vissza kapta :D

2015. jún. 8. 12:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Hamar elmúlt a bűntudatod...
2015. jún. 8. 13:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Szemét kurwa. Az a 16 éves lány, aki válasz írt, az már most több bölcsességre tett szert, mint te. Undorító r.ibanc vagy!!

Nem bírod beismerni a saját kudarcod, ezért rögtön másra fogod. Nem lehet, hogy elírtad a korod? Az az egyes szerintem nem illik oda...

Kis senkiházi f.aszfej

2015. jún. 8. 15:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Na megszolalt a kis mosdatlan mocskos száju. Miért is lennék szr alak? Csak mert ugy intéztem a dolgaimat hogy ne én maradjak alul? Régebben mindig azt néztem hogy másokat ne bántsak meg csak ez megváltozott.
2015. jún. 8. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!