A suliban a finnekkel levelezünk. Eddig 2 levelet küldtem annak a lánynak aki fog jönni és ha jönnek majd nálunk fog "lakni". Most én már tudom az e-mail címét, de ő nem tudja az enyémet, ezért én kéne írjak neki előőb. Mit írjak?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok ő is 13 éves lány2015. jún. 6. 09:31
12/18 A kérdező kommentje:
Igen az egyik barátnőmtől ő meg facebookról
2015. jún. 6. 10:41
13/18 anonim válasza:
Akkor írjál neki, hogy te vagy a lány, aki küldte a két levelet és most már van e-mail címed, így írhat neked, ha akar.
14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó. köszi,de azért még egy kicsit többre gondoltam,de azért köszi.
Még jó lenne ha írnátok. :)
2015. jún. 6. 10:55
15/18 anonim válasza:
Írd le neki az egész életed és küld el, ennyi.
16/18 anonim válasza:
A hagyományos levélben miről beszéltetek?
Azt a társalgást lehet neten is folytatni. Kérdezd meg a hobbijait, hogy mit szokott a szabadidejében csinálni. Érdeklődj az országa felől. S bármi ami az eszedbejut.
Egy cserediáktól megkérdezném, hogy mit tud Magyarországról, van-e valami amit érdekesnek tart pl étel vagy hely. Ezt az információt lehet kamatoztatni is, hisz megtudhatod, hogy milyen programokat szervezz és kedveskedhetsz neki valamilyen magyaros étellel amit megkóstolna.
17/18 anonim válasza:
ír még valaki hagyományos levelet?:o
18/18 A kérdező kommentje:
16-os: nagyon köszönöm
2015. jún. 7. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!