Fiúbarát? 14/F ---> bővebben lent
Nos.
Van egy fiú osztálytársam, aki mondjuk, elég furcsa velem. Van olyan, hogy ölelget meg puszilgatni kezdi a nyakam, ilyenkor általában ellököm vagy leütöm vagy akármi.
Persze a hátam mögött terjeszti hogy én vagyok a meleg, amikor magát nem veszi észre.
Nem tudom hogy kéne ezt kezelni, már beszéltem vele erről, hogy akkor nincs-e valami ferde hajlama, de azt mondta, ilyenről szó sincs. Mégis a beszélgetés óta már volt alkalom, amikor újra csinálta.
Nem szeretném megbántani, éretten és normálisan szeretném vele ezt az egészet "megoldani".
Trollokat most nem kívánok hallgatni, mivel komolyan bánt a dolog.
MINDEN KOROSZTÁLYTÓL, NEMTŐL FÜGGETLENÜL VÁROM A VÁLASZOKAT! :)
Határozottabban mond meg neki, hogy NEM akarod.
Ne maradj vele kettesben. Ha mások előtt teszi ezt, akkor hangosan szólj rá.
Végső esetben kérd a szüleid vagy ofő segítségét.
47/N
lehet hülyeségből csinálja, vagy többiek biztatják rá, hogy másszon rád. most egy ideig megoldódik a dolog, mert jön a nyár. ha most maradtok ki 8.-ból, akkor jövőre már nem is lesztek egy osztályban, eltávolodtok egymástól.
mondd meg neki, hogy téged zavar ez, átlépi az intim szférádat, nem szereted, ha ezt csinálja. Kérdezd meg, miért viselkedik így, miért jó neki ez a viselkedés. Ha megkérdezed tőle, hogy meleg-e, tuti letagadja, de ha zavarba hozod, akkor ki tudod következtetni, hogy meleg-e. Vagy csak egyszerűen megjátszod magad és beadod neki, hogy a fiúkat szereted és megnézed, hogy reagál rá. Ebből is le tudod szűrni a dolgokat.
De a végén mindenképp nyomatékosítsd benne, hogy te nem vágy ilyen közelségre tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!