Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire igaz az hogy mindig...

Mennyire igaz az hogy mindig az menekül aki a "sz*rkeverő? "

Figyelt kérdés

Egy lánnyal összevesztem, illetve ő vádolt meg X témában(én fiú vagyok).Nos sejtésem van csak de a jelek beigazolják hogy egy közös ismerősünk aki nekem a haverjának mondta magát bekeverhetett nem kicsit hanem nagyon. Én megírtam ennek a "havernak" hogy röviden (Miért ez, miért az stb..) erre srác csak annyit mondott ez baromság.Én válaszul csak azt írtam neki,hogy Te ezt gondolod, de haggyuk. Úgy egy héttel később tegnap minden előzmény nélkül törölt az ismerősei közül.Feltételezem nem tetszett neki hogy olyan posztolásokat tettem ki a profilom(képpel mellékelve), hogy:

"Ezt pedig azokra akik még egy szót sem beszéltek velem mégis utálnak mint a szart"

"Ezt azokra akik nem irigyek rám"

A kép amelyen a szöveg van egy férfi ahogy tartja a pezsgőspoharat és azon van az írás rajta.

2015. máj. 31. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyerekes vagy és az állítás, hogy ki menekül az nem igaz. Bárki menekülhet
2015. máj. 31. 18:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Először is: az első igazat írt. Másodszor: az a férfi Leonardo DiCaprio, könyörgöm. :'D A kérdésre nem nagyon lehet ennél bővebben reagálni. Dráma, dráma, *ásítás szünet*, dráma...
2015. jún. 3. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!