Meglehet szokni a hallgatást?
Mindig a saját dolgaimat kikotyogom olyan embereknek akit barátaimnak vélek aztán ezzel az infóval saját magam ellen fordítom az illetőt, mert véleménye alakul ki rólam, és meg szűnik a kapcsolat.
Sajnos nem tudom magamba fojtani a bánatomat örömömet gondjaimat és dől belőlem mint egy zuhatag.
Sokszor már visszafogom magam és átgondolom előtte hogy érdemes e hangot adni annak a gondolatnak ami éppen a fejembe jár.
Kérdésem az lenne hogy meg lehet e szokni azt hogy hallgatok a saját életemről, és nem osztom meg másokkal a magánéletemet?
Ismerős a problémád, de meg lehet tanulni!
Annyi, hogy nem beszélsz ki magadról olyanokat, amik bizonyos emberekre nem tartoznak. Meg kell válogatni az embereket, hogy kik lehetnek a bizalmasaid.
Nekem is mindig utólag jutott eszembe,hogy "talán ezt mégse kellett volna elmondani."
Meg lehet tanulni. Én inkább hallgatok és nem beszélek feleslegesen, csak hogy mondjak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!