Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lelki társam lenne?

Lelki társam lenne?

Figyelt kérdés
Kis barátomat 4-5 éves koromban láttam utoljára, sok emlékem nincs róla mégis az eltelt 20 év alatt sokszor eszembe jutott, hogy meg kellene keresnem. Boom! Megtaláltam hála az elektronikus világnak, igaz jó messze lakik jelenleg. Szkeptikus voltam vajon, hogy fogadja, emlékszik-e rám, s egyáltalán ha beszélgetésbe bonyolódunk miről fogunk beszélgetni? Hisz nem ismerjük egymást. Pár internetes beszélgetés után viszont úgy éreztem, mintha ezer éve ismerném. Nagyon összhangba kerültünk, humoros, rettenetesen jól rálát a világra annak dacára, hogy fiatal. Mostanában valahogy igénylem a virtuális jelenlétét, valahogy pozitívabban gondolkodom, a jövőmet is szebbnek látom, mint előtte. Mintha valami erőforrásom lenne a mi kis virtuális kapcsolatunk. Vajon mi történhetett anno 20-onX éve, ami miatt sokszor eszembe jutott megkeresni Őt? Lelki társam lenne? Miért vagyok pozitívabb mióta „ismerem”? Nem tudom, de azt igen, hogy nagyon megkedveltem és rettenetesen hiányozna, ha felszívódna: D 26/L
2015. máj. 19. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, kedves Kérdező, Önnek van egy nagyon jó barátja! ;)

Egyébként ő mennyi idős, milyen nemű? Nekem is van "lelki tesóm", igaz, ő csak 3 évvel idősebb nálam, és mi kiskorunktól jó barátok vagyunk, csak aztán mindketten elköltöztünk másik városba.

Aranyos történet egyébként :)

2015. máj. 19. 12:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Ooops nem irtam tényleg de korombéli srácról van szó :)
2015. máj. 19. 12:16
 3/5 anonim válasza:
Ó,Kérdező,ha az én történetemet hallanád.Igaz nem ilyen,mint a tiéd,de azért részben hasonló. :)
2015. máj. 19. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is van a tiédhez hasonló történetem.Most velem is sok mindent eszembe juttattál.

De minket a költözése választott szét.Nagyon szép emlékeim vannak.

De igazából 4 éve ismerek egy másik embert akit a lelkitársamnak mondhatok.Nagyon hasonlóak vagyunk sok mindenben.

2015. máj. 19. 17:29
 5/5 A kérdező kommentje:
szívesen elolvasnám más történetét is :)
2015. máj. 20. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!