Csak szerintem fujja fel a dolgot?
Figyelt kérdés
Van egy baratnom, akivel osztalytarsak vagyunk, neki en vagyok a legjobb baratja, es nem reg tudta meg, hogy lehet, hogy elmegyek a sulibol. Az utobbi idoben nem igazan torodott velem. Es most, hogy ezt megtudta irt egy verset facebookon, amire egy ideig nem valaszoltam, mert bantott, hogy csak, akkor foglalkozik velem, hogy tudja elmegyek. Egy ido utan valaszoltam es azt irtam "nem jofej", mire totalisan kiakadt, hogy elcsesztem a hetvegejet, meg, hogy milyen bunko vagyok stb. Csak szerintem fujja fel a dolgot?2015. máj. 10. 23:23
2/3 A kérdező kommentje:
Inkabb erzekeny. :D
2015. máj. 10. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!