A legjobb barátom börtönbe került december elején, de miért nem jön tőle levél?
Figyelt kérdés
Bevonulása előtt a lelkemre kötötte, hogy kell neki a velem való kapcsolat, mert nagyon szeretjük egymást! Igazi jó barátok vagyunk tizenéve, mindent megbeszélünk egymással. Egy percig nem vonakodtam, egyből belementem a levelezésbe, hiszen nekem is nagyon fontos hogy halljak, tudjak róla, és tudom, hogy sokat jelentek neki, mindig is tartottam benne a lelket mikor élete hullámvölgybe került, és adott a szavamra teljes mértékben! Karácsonykor felhívott az desanyja, hogy bent volt a fiánál és nagyon puszil, stb.. és majd fogok kapni egy nyilatkozatot, amiben aláírásommal a kapcsolattartást engedélyezem..Ezt a levelet azóta várom, tehát 5 hónapja semmi. Beszéltem Anyjával , de ő sem tudja mi a fene ütött a fiába, állítólag senkivel nem tart kapcsolatot, csak anyjával. De miért van ez? Létezik hogy a bezártság olyan lelki sebeket ejtett rajta, hogy a kinti világ elől jobbnak látja elzárni magát, és ezáltal a barátaival is inkább kapcsolatot szakít? Ez nekem nagyon rosszul esne.2015. máj. 10. 20:40
11/15 anonim válasza:
Megint én, 10-es vagyok. Az esélye, h más ember lesz, szinte 98%. lényegi dolgok maradnak, de nagy nyomot hagy. Változhat pozitiv irányba is. Higgyünk ebben :)
12/15 A kérdező kommentje:
Dehogy tudnék bemenni hozzá.. hogyan? Ez nem egy pláza, ahol kedvére mászkálhat bárki. Más által írt levelet sem tud becsempészni az anyukája. Az pedig teljesen lényegtelen , hogy miért ül. Ember és állat nem látta kárát tettének, legyen elég ennyi! Nem bántott senkit!
2015. máj. 10. 21:26
13/15 anonim válasza:
Nyugi. Nem rosszindulatból kérdeztem, nem baj, ha titokban tartod, bocs, h tolakodtam, nem elítélni akartam és nem furkálódásból kérdeztem, eskü.
14/15 anonim válasza:
Mikor valaki új környezetbe kerül, új helyre és szinte senkivel sem tud fenntartani olyan kapcsolatot mint az előtt, megváltozik. Mikor elkerültem otthonról, főiskolára, csak nagyon ritkán néztem haza, az addigi barátaimat pedig kb. egy hét után elfelejtettem, fél év után már a nevüket is. Bár annyira sose voltam barátkozós, szóval könnyen ment az elszakadás. Bár egyesek még ma is kérdik anyukáméktól, hogy vagyok, de sokszor azt se tudom kik azok az emberek akik kérdik...
15/15 anonim válasza:
Nekem egy közeli hozzátartozóm van börtönben. Itt kint sok barátja volt, soknak ígért is kapcsolattartást. De mikor bekerült csak a hozzátartozóit vetette fel a kapcsolattartói listára (a családból sem mindenkit). Én arra gondolok, hogy mielőtt bevonulnak, megjelenik előttük egy kép, terveket szőnek hogy milyen lesz odabent, és mikor bekerülnek, rájönnek, hogy mégsem olyan mint amilyennek gondolták. persze ez nem mindenkire igaz. Harag költözik belélyük, felháborodás, csalódottság, mert ők ott vannak. Haragszanak a világra, mindenki hibás csak ők nem. Emiatt a felháborodás miatt nem kívánnak több emberrel kapcsolatot tartani, inkább magukba zárkóznak. De ismétlem, ez nem mindenkinél van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!