Haverom folyton átjár kockulni?
Figyelt kérdés
Haverom folyton átjár kockulni, és addig én semmit se tudok kezdeni magammal, tanulni vagy zenét hallgatni se tudok mellette, mert ordibál a játékkal(?). És ami még zavaróbb, hogy ütögeti a tényleg elég drága billentyűzetem/egerem, és leszidás után kis idő múlva újrakezdi. Ha meg én játszok, akkor okoskodik meg magyaráz. Megbántani nem akarom, de egyszer feldühít, akkor kizavarom a házból.2015. máj. 8. 22:54
1/7 anonim válasza:
Ha így viselkedik mondd meg neki, hogy nincs maradása. Vagy csak ne engedd be a házba.
2/7 anonim válasza:
Hát márpedig közölnöd kell vele hogy nem játszhat ott tovább.
3/7 anonim válasza:
Finoman is ellehet küldeni valakit,csak ismerned kell a gyengéit!;) Állítom nem menne oda zavarni többet.Szakítsd meg vele a kapcsolatot,csak kihasznál,ez nem barát.
4/7 anonim válasza:
Vagy elküldöd.
Vagy megpróbálod megnevelni ami x éven át nem sikerült az anyjának, és rád még kevésbé hallgatna.
5/7 anonim válasza:
Ha bármelyik haverom ezt csinálná, azt gondolnám, hogy csak kihasznál, és a cuccaim kellenek neki.
Ívesen repülne a lakásból.
14/L
6/7 A kérdező kommentje:
Tudom milyen ha kihasználnak, és sajnos én is ezt érzem benne. De egyébként barát, mert ha mondjuk rossz a gépem, akkor is átjön, de akkor nem rongál semmit és tök jól elhülyéskedünk.
2015. máj. 9. 14:05
7/7 anonim válasza:
Akkor mondd meg neki, hogy nincs gép, ha ketten vagytok, csináljatok valami mást. Lehet, hogy függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!