Miről beszélgessek vele?
Lesz egy tábor hamarosan, ahova egy évfolyamtársammal megyek, a többiek mind idegenek lesznek, illetve, iskolánként ketten-ketten.
Ezzel a fiúval sosem beszéltem még, de ahogy láttam, meg hallottam, eléggé különbözőek vagyunk.
Igaz ez egy tanulmányi kirándulás, szóval elvileg hasonló az érdeklődési körünk, de én nem szeretek a "magánéletemben" erről beszélgetni [biológia és kémia].
Miről tudnánk beszélni az egy hét alatt? Hiszen valószínűleg egymás mellett ülünk majd a buszon/vonaton stb.
Persze nem törvényszerű, hogy csak vele kell lógnom, de kikerülhetetlen és utálok csendben ülni. :D
Segítsetek. 17/F
Hobby,kapcsolatai,netan ha olyan felelsz v merszezetek..
Ooo...mondjuk megyit keszult erre a kirándulásra..
Meg szerintem fog felhozni témákat ö is..
Mivel még sosem beszéltetek, ezért gyakorlatilag akármiből csinálhatsz témát.
Mik a hobbijai, zenei érdeklődése, mit olvas, mit szeret játszani, továbbtanulási tervei, a kedvenc akármije, vagy bármi más.A teljes személyiségét feltérképezheted, mert semmit sem tudsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!