Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez már lehet szerelem?

Ez már lehet szerelem?

Figyelt kérdés
30 éves egyedülálló férfi vagyok, van egy 10 évvel idősebb szintén egyedülálló nő, akivel jó barátságban vagyunk, legalábbis eddig azt hittem. de újabban ha dumálunk és elkezdi mesélni, hogy valamerre kimozdult pl szórakozni, rögtön olyan ideges leszek, szinte remegek, félek hogy összejött valakivel. csinos nő amúgy, tapadnának is rá a pasik, de ő nem akar kapcsit senkivel. lehet hogy beleszerettem és azért rettegek a pillanattól, hogy mikor jön össze valakivel? és ezt megmondjam neki? de attól félek, akkor a barátságunk is tönkremegy. azt mondta egyszer nekem spicces állapotban, hogy nagyon sajnálja, hogy nem vagyok 10 évvel idősebb.
2015. máj. 2. 09:11
 1/3 anonim ***** válasza:
úgy tűnik, beleszerettél... hát meg kéne beszélni. Valójában ő azt sajnálja, hogy nem 10 évvel fiatalabb, csak ezt nem szokták hangosan mondani, vagy máshogy mondják a nők. De hát ez van. Szerintem nem fog a barátság tönkremenni, ha finoman jelzed, hogy többet szeretnél. Vagy belemegy, vagy racionális indokokkal elutasítja a közeledésed. De ha te ettől nem esel kétségbe, utána jó barátság megmaradhat.
2015. máj. 2. 09:37
 2/3 anonim ***** válasza:
"nagyon sajnálja, hogy nem vagyok 10 évvel idősebb" - ez finoman szólva célzás arra, hogy van esélyed nála.
2015. máj. 2. 13:31
 3/3 A kérdező kommentje:
igen, lenne esélyem, de épp ezért nincs, mert ennyivel fiatalabb vagyok, ezt már többször kihangsúlyozta.
2015. máj. 3. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!