Miért nem tudok jó beszédtémákkal előjönni?
Mostanában egyre inkább csendesebb vagyok. Legjobb barátaimmal se tudom már olyan jól elbeszélgetni, mint régen, ők is sokszor említik meg, hogy más lettem, de persze ettől még ugyanúgy vágynak a társaságomra (ez kölcsönönös) csak nem vagyok megelégedve magammal. Folyton arra gondolok, hogy van még nekik 2412 barátjuk és pont velem vannak, miközben lehet, hogy mással sokkal-sokkal jobban éreznék magukat.
Nemrégiben egy nagyon kedves lánnyal is megismerkedtem, az elején még kismillió dologról tudtunk beszélni, vagy egyszerűen csak a csendet élveztük (mi meglepően nem kínos, most tudnék idézni egy jót a ponyvaregényből, de senki se értékelné:(, ezért inkább átugrom)
Igazából most hatalmas késztetést éreztem, hogy ezt leírjam, nem tudom miért, köszönöm, ha elolvastad...
esetleg mással is előfordult-e ilyesmi, és ha ilyen, akkor hogyan tett ellene?
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!