Szerintetek ez mennyire igazságos?
elég bénán fogalmaztam meg a kérdést, bocs.
lényege annyi, hogy a férjem barátaihoz mennénk május 1.-én grillezni az udvaron.
úgy dumáltuk meg hogy mindenki visz, amit enni akar, megcsinálja, és megeszi..ennyi. ( mivel ők májat, és csirkemellett akarnak enni, én meg mondtam hogy az olyan száraz, hogy nekem nem kell..így persze közösbe lett volna fizetve a kaja.)
mondták hogy akkor vigyen mindenki, azt amit majd enni akar.ugyanez lesz a piával is, mivel mi a férjemmel nem iszunk alkoholt.
én gondoltam sütök egy adag sütit még meg pogácsát így pluszba, mindenkinek...
Erre ránk írnak tegnap, hogy ők csinálnak salátát a kajákhoz, és vesznek kenyeret, és majd osztunk-szorzunk ( azaz elkérik a pénzt ezekre)
Meg meg is kérdezték hogy mi hány szelet kenyeret fogunk enni majd ? mert úgy kell számolni...
képesek 50 ft-ot elkérni 2 szelet kenyérre? vagy ezt hogy gondolták?
Ezek után úgy vagyok vele, hogy én se sütök sütit,meg pogit, hiszen kérjem én is el az árát?
nekem ez olyan fura.
Én velük még nem csináltam ilyen programot, hiszen a párom barátai de ő mesélte hogy már többször is előadtak ilyet, hogy bográcsozni hívták a páromat, persze összedobták a húsra közösen a pénzt, de fejenként FÉL KG húst számoltak ki... Egy evésre..azért ez durva
És mikor párom nem bírt enni sokat, és megjegyezte hogy lehetne-e egy kajás dobozba hogy hazavigyen egy adagot, akkor ki lett röhögve hogy nehogymár...
De basszus..nekik könnyű... elkérik a pénzt, és egy hétre meg van a kajájuk, mert senki nem viheti el?
Nekem már marhára nincs kedvem a hétvégéhez se.Mármint nincs kedvem menni, nem akarok így már sütivel se készülni.
nem akarunk veszekedni velük, de megnyugtatnátok ha leírnátok a véleményeteket, hogy most mi akadtunk ki feleslegesen vagy nekik van igazuk?
Én humorosan beszólnék nekik azzal, hogy megkérdezném, hogy ők mennyi pogácsát szándékoznak enni, mert nektek is osztani meg szorozni kell. :)
Ha nem látnak titeket szívesen, ne hívjanak.
Egyébként ti szoktátok őket?
Na ezek azok a bulik, amelyektől abban a pillanatban megy el a kedvem, amikor elkezdenek ilyen apró dolgokon "anyagiaskodni". Pár száz forintos tételen, szánalmas. Én egyetemista vagyok, nyáron mi is összedobjuk a pénzt, de ha valaki ilyet csinálna nálunk akkor mondanám meg neki, hogy részemről lefújva és a lábadat nem teszed be a nyaralómba.
Én a helyedben lemondanám a pi.sába az egészet, az én kedvemet az ilyen cigánykodás nagyon elvenné
legközelebb tartsatok ti bográcsozást, és akkor majd ti húzzátok le őket...
amúgy ilyenekkel én se szívesen kajálnék együtt.... kerülném az ilyen társaságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!