Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan beszéljem le haveromat,...

Hogyan beszéljem le haveromat, hogy megvegye azt a pólót, amit szülinapjára vettem?

Figyelt kérdés
Haverom kinézett magának egy pólót, amit nem tudott akkor megvenni, mert nem volt rá zsebpénze. 1 hét múlva szülinapja lesz, és kapott sok pénzt valamelyik rokonától. Valószínű, hogy meg akarja majd venni, viszont én már múlthéten megvettem neki. Kellene valami kifogás, hogy le tudjam beszélni, viszont pár már ki van lőve, ugyanis nem akarom hamarabb odaadni (mert akkor nem venné meg) és abban a méretben még van a boltban (mert ha látná, hogy csak kisebb vagy nagyobb van, akkor nem venne, vagy várna még). Ötletek?
2015. ápr. 26. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Mondd neki azt, hogy b_zis.

Tűzoltásnak jó, bár nagyon sokat kell majd magyarázkodnod a születésnapján...

2015. ápr. 26. 15:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a cink, hogy nem az, és őt nem érdekli öltözködés szinten senki véleménye.
2015. ápr. 26. 15:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Veled menne el megvenni vagy nélküled?

Mert ha veled,akkor előtte beugorhatnál a boltba,hogy mondják azt abból a méretből már elfogyott és 2 hét múlva hoznak,akkor jöjjön vissza. Nem tudom a boltosokkal mennyire lehet ezt megbeszélni.Ha nélküled is elmegy akkor viszont lehet jobb lenne ha mondanád,hogy azt kapja szülinapjára,mert az tényleg rosszul jön ki,hogy te megvetted ő meg megveszi.

2015. ápr. 26. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!