Miért féltékeny a fiú barátom barátnője?
Majd akkor megérted, ha neked is lesz pasid és lesz egy "régi barátnő" aki ott lebzsel állandóan körülötte.
Fiú és lány között nincs barátság... valószínű ezt az elvet vallja a csaj és nem is alaptalanul.
Fiú és lány között igenis van barátság. (normális példányok között)..
Van egy nagyon csinos lány barátom (15/f vagyok), minden nap beszélünk, mégsem szeretnék tőle semmit, csak baráti kapcsolatot, úgy ahogy ő is) (helyes srác vagyok, szóval szó sincs itt arról, h csak azért barátkozik velem mivel ronda lennék)
Viszont igen, amíg nem tisztáztátok, hogy TÉNYLEG csak barátok vagytok, addig ne is várd, hogy úgytekintsen rád mint barát. Azok után sem biztos hogy megért.
Szóval szerintem tisztázzátok ha TÉNYLEG csak barátok vagytok.
"A nők ilyenek" Jajj, mennyi helyen látom ezt a sztorit úgy, hogy a pasi nem engedi a barátnőjét találkozni a fiú haverjaival :D
Amúgy kérdező, én nekem pl gondjaim vannak az önbizalmammal, ezért kicsit nehéz mikor a párom a lány barátaival van. Persze, tudom hogy természetes hiszen régebb óta barátok mint hogy engem ismer, eszemben sincs "szétszedni" őket, de azért kicsit bánt, ezért nem tudok mindig olyan jó fej lenni velük mint kéne. Mondjuk van köztük aki meg alapból nem szimpatikus, soha senki nem fogja elhinni hogy nem féltékenység miatt nem szeretem :DDDD
Kérd meg a fiút, hogy beszéljen a barátnőjével. Lehet nem bízik magában, tisztázni kéne a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!