Hannicsek kérdése:
Hogyan ertethetem meg vele hogy vege?
Figyelt kérdés
Nyolc eve ismerjuk egymast a legjobb baratnommel. Tudniillik o imad szineszkedni, eleg sokan lenezik/kinevetik ot emiatt. Engem sosem zavat, am az utobbi idoben egyre tobb es egyre hihetetlenebb sztorikat kezdett eloadni nekem is. Lathatolag erdekelni kedte ot masnak a rola alkotott velemenye, ezert megtobb sztorit adott elo. Sokszor nyilvanosan is megalazott engem. Kitalalhatjatok mi lett avege. Egyre tavolodni kezdtem tole es mas barti korhoz kezdtem tartozni. Meg is ismerkedtem egy Brigi neu lanyal,akivel nagyon talal az erdeklodesi korunk.Veszekedtunk es csunya dolgokat vagtunk egymas fejehez. En meg egy kicsit rosszul is ereztem magam miatta.Mostmar tenyleg nm beszelunk, de latszik rajta hogy meg nm lepett tul a dolgon. Folyton olyan szovegeket ir ki a kozossegi oldalakra, melyek ram utalnak. Meg az anyja is ketsegbeesetten probal minket kibekitei. De en tulleptem a dolgon. Megtalaltam a hangot Brigivel es egre nyugis az eletem. Hogy adjam a volt baratnom tudtara higy egleg vege?#bratsag veszekedes
2015. ápr. 18. 19:19
1/2 anonim válasza:
"Figyi,most játszd el,hogy mi nem vagyunk barátnők"
2/2 anonim válasza:
Lehet hogy számodra vége,de ő még nem zárta le ezt.Mondd meg neki,hogy számodra vége és távolodj el tőle,próbálja felemészteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!