Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most akkor mi következik?...

Rossz Fiú kérdése:

Most akkor mi következik? (többi lent)

Figyelt kérdés

2-3 hete megismertem egy személyt és annyira rátaláltunk egymásra, hogy 1 hét után az egyik legjobb barátomat láttam benne. Rengeteg mindenről beszéltünk, minden kis titkot tudunk a másikról, de a napokban valahogy már nem tudunk miről beszélni. Az eddigi barátaimmal tudok, mivel vannak közös élményeink meg minden, de őt csak most ismertem meg, annyi közös élményünk még nincsen.

Adnátok ötleteket miről beszélgethetünk? vagy mit csináljunk?(mindketten fiúk vagyunk) Nem hiszem, hogy kezdenénk elhidegülni egymástól vagy megunni a másikat, csak vannak olyan percek, amikor csak nézünk a másikra és nevetünk, mert nem tudunk miről beszélni :P

Válaszotokat előre is köszönöm! 19F

2015. ápr. 16. 23:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Csináljatok közös programot, beszélni meg mindig lehet miről. Milyen napja volt a másiknak meg mittomén. Ha 3 hát alatt kifogytok a témából, az nem barátság...
2015. ápr. 16. 23:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Akkor szerezzetek közös élményeket! Csináljatok programokat, menjetek együtt bulizni, esetleg ismerjétek meg egymás barátait is, és máris lesz egy csomó újdonság, amit meg lehet beszélni.

De egyébként meg nem kell folyton beszélgetni, van valami olyan mondás, hogy akkor tudod, hogy valaki nagyon jó barát, ha úgy tudtok csendben ülni egymás mellett, hogy azt egyáltalán nem érzitek kínosnak.

2015. ápr. 17. 10:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szerintem csak volt 1 nap, amikor úgy mind a kettőnknek voltak fontos dolgai és elkerültök egymást és addig folyamatosan beszéltünk. De ma van közös programunk szóval minden rendben van, csak túl gondoltam az egészet ...
2015. ápr. 17. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!