Mit tegyek a barátommal?
Ő 200szor gazdagabb mint én. Egyfolytában azt hallom, hogy ezt meg azt vett. Meg, hogy milyen menő mert programokat csinál és pénzt keres. Én nem kapok zsebpénzt és van 6000Ft-om. Mindig megy vmi boltokba. Meg éjszaka mindig csinál valamit. Meg, hogy én milyen vagyok már. Mer ő meg elmegy a haverokkal, meg csajozik.
Alapbol ő a gazdag és ő az ilyen gépen minden dologban segít. És most ugy döntött hogy nem segít, mivel én se viszonzom.
Napról napra egyre furcsább. Nem értem. Én már félek tőle. Még itt szajkózta hogy jajj ő milyen menő lesz nem fog dohányozni. A kedvesebb énjéből ilyen : Mindent lesz*rok féleség lett. Teljesen megváltozott ilyen rövid idő alatt.
A normális emberkéből rosszabb lett.
Olyan rejtélyes minden piát iszik, sör meg mittom én. Már cigizik. Közbe meg engem nevez "9"-nek. Mármint, hogy ilyen gyerekes és béna (ovis, vagy nem tudok erre jobb szót találni)
Én nem ilyen ember vagyok és csak ő az egyetlen barátom.
15/F én is meg ő is.
Sokszor van mikor így hirtelen ugyan azt mondjuk meg gondoljuk. De nem tudom...nekem valahogy...igymásnak tűnt régen és vissza akarom kapni azt az énjét...
Oké, hogy kamaszkor, de ez az egész nem tetszik...
a pénzügyi különbségek nem egy barátságot tettek már tönkre általában mindig a pénzesebb rész hibájából
Vannak gazdag és normális emberek de egy részük sznob és szándékosan bunkó azzal érvelve, hogy ő magasabb társadalmi szinten van a sok pénze miatt
Ez persze nem igaz, ettől több joga nincs veled szemben de az meg tény, hogy tényleg egy másik osztály a pénzesek osztálya
Javaslom ha úgy veszed észre, hogy a barátságotoknak ártanak az anyagiak akkor keress magadnak másik barátot
Hacsak nem akarsz boxzsákként rúgdosódva végigélni egy barátságot, hogy a pénzesek rúgdosnak mert gonosz sznobok
Fiatal vagy még és lehet sok pénzed még simán ha neked is lesz pénzed akkor majd látod, hogy te milyen ember leszel barátság téren
először is tisztázzuk. nem ő gazdagabb, hanem a szülei keresték meg azt a pénzt.
persze ennyi idősen ez a normális, de én az ilyen nagyképű alakokat kerülöm inkább.
az, hogy 15 évesen cigizik meg iszik mint a ló, attól nem lesz menőbb.
ha téged lenéz, mert a szüleid nem tudnak annyi zsebpénzt adni, meg nem költöd el minden féle marhaságra...
akkor vessen magára, barátkozz normális emberekkel
Csak a pénzt azzal keresi, hogy programozik, meg még van Youtube csatornája ahonnan jön neki a pénz. De igen, azért a Szülei is gazdagok.
Nem akarom hogy befolyásoljon, ha egyáltalán azt csinálja. De mindig vannak velem problémái, amikor szinte semmit nem csinálok.
Szeretném ha nem ez a tojok Mindenre alak lenne.....
amennyiben rúgdos én biztos lécelnék
Lehet, hogy te még barátként tekintesz rá aggódsz érte, de ő már egy másik világban él ahol a pénz számit
Mondd el neki, hogy barátként mondod, hogy aggódsz érte bizonyos dolgai miatt, ha igaz barátod akkor megmaradtok barátnak ha viszont rúgdos ezután továbbra is akkor itt az ideje a befejezésnek és új barátok keresésének
Sajnálatos dolog ez a pénz téma de még lehetsz te is simán gazdag még csak 15 vagy
A magam részéről az ilyen sznob embereket hanyagolom általában
Mégha utána azonos szintre kerülnénk velük pénzügyileg akkor sem felejtem el soha, hogy hogyan viselkedtek velem amikor nem volt semmim és rúgdostak a semmire
Ma meg suliba írtam neki. Kicsit sokat erre meg el kezd háborogni, hogy mért írok, meg hogy hagyjam békén.
Írja, hogy elolvastam-e amit írtam és így a fsz jelzővel illet, hogy még egész nap le se szrom.
Erre, azt írja, hogy neki nem kell egy ilyen barát
Jó lehet, hogy most ez ronda dolgo, hogy így itt kitárgyalom, de senki nincs akinek elmondjam.
Ahogy írtam nincsenek barátaim és én sajnos olyan vagyok, hogy nem tudok beilleszkedni, meg társaságba se szoktam beszélgetni.
Most meg fogadtam neki, ha ő most ehhez így viszonyul, akkor én többet nem írok neki...
Suliba, osztálytársaim meg kedvesebbek velem. Mindenki mondja, hogy mennyire "szeretnek"...
Azok akik alig ismernek mennyire átlátnak, de ez a barátság nekem nem tetszik...
hagyd a francba
Keressél más barátokat, ez nem tűnik igazi barátságnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!