Valaki erre konkrét valaszt nyújtani?
Figyelt kérdés
A legjobb barátom említette, hogy nézte valamelyik nap az ask.fm-emet, és olvasta az egyik kérdésem, hogy 'Hány pasid volt már?' és a haverom erre azt kérdezte tőlem, hogy 'Na mesélj csak!' Szerintetek ez jelenthet valamit, még akkor is, ha neki más jön be? (Nekem bejön, sajnos:( ) Egyéb infóként: én 17/L ő 18/F
Könyörgöm hanyagoljátok a negatív kommenteket, köszönöm:)
2015. ápr. 12. 20:02
1/9 anonim válasza:
Honnan a molyp**csből kéne tudnunk?
Szerinted mi ő vagyunk, hogy tudjuk?
Ha annyira érdekel, kérdezd meg őt.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom megkérdezni, mert félek a válaszától, meg hogy tönkremehet a barátságunk, ha több lenne köztünk...
2015. ápr. 12. 20:30
4/9 anonim válasza:
Ez alapján nem lehet tudni. Ha bejön, kezdj el puhatolózni...
5/9 anonim válasza:
Szóval sajna bejön? Szerinted sajna és jobb lenne ha nem jönne be? :D Ez érdekes szitu, próbálj óvatosan közelíteni, más hirtelen nem jut eszembe, de amúgy így is úgyis van mindig pár barom aki negatív választ küld ez bizony benne van :(
6/9 A kérdező kommentje:
Bamboo94, mármint jó dolog, hogy szerelmes vagyok, de ne a legjobb barátomba. Iszonyatosan belészerettem.. Köszönöm a tanácsot, megfogadom:) legalább te nem negatív kommentet hagytál:D
2015. máj. 10. 11:53
7/9 anonim válasza:
Kérdező: xDD nahát jah ez bizony cink. De hasonlóképpen én is jártam egy barátommal, de aztán hamar rájöttünk hogy jó ha friendzone lesz :D if u know what I mean ;) :)
8/9 A kérdező kommentje:
értelek;) Bamboo94 :D
2015. jún. 4. 12:42
9/9 anonim válasza:
Kérdező, amúgy jó csaj vagy? :D Mármint ez hülyeség így, inkább úgy kérdezem hogy elégedett vagy a külsőddel? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!