Ez miért csinálhatja?
Figyelt kérdés
Van egy fiú haverom aki becézgetve hív, és sokszor hív Gizinek,miért csinálhatja ezt?
14/L
2015. ápr. 12. 13:29
1/3 anonim válasza:
Lehetne itt ecsetelgetni a dolgokat, de röviden tömören, be akarja tenni a dákódanit!
2/3 A kérdező kommentje:
Vagyis?Normálisan ha lehet..Köszi
2015. ápr. 12. 14:03
3/3 Lollye válasza:
Van egy olyan gyanúm, hogy ez a haver veled egykorú. Ez igazából gyakran semmit nem jelent, ezt a fiúk azért csinálják mert változik a hormonháztartásuk. Talán nem ismeretlen számodra az a mondás miszerint a "Fiúk később érnek". Ebben van valami. Én múlt évben ballagtam és enyhén szólva elegem volt már a fiú osztálytársaimból. A középiskola majd megnyugtatja őket, ha az nem, akkor az egyetem, vagy a munka :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!