Két fiú barát elmehet sétálni?
Figyelt kérdés
pl egy parkba2015. ápr. 11. 14:31
1/12 anonim válasza:
persze, ha megtartjátok a távolságot, akkor nem fognak nézni titeket
4/12 anonim válasza:
Simán. Régen 1-1 haverommal egész nap kint dumáltunk az utcán, meg csak úgy mászkáltunk, de volt a közelben erdő, régi lőtér, homokbánya is.
5/12 anonim válasza:
Annyira mérhetetlenül szomorú, hogy valaki ilyen mértékben retteg attól, hogy homoszexuálisnak nézzék...
7/12 anonim válasza:
Nyugodtan. Akár kézenfogva is, ha jólesik.
Csak nyilvános helyen ne durrantsátok meg egymást, ennyi lenne a kérés.
8/12 anonim válasza:
Te kis hamis #4! " volt a közelben ..... homokbánya is."
Kérdezönek: Miért ne??????? (De lehetöleg ne kézenfogva!)
9/12 anonim válasza:
az atól függ hogy kiről van szó! ha egy ojan fiuval mész el valahová akit senki sem kedvel s mindenféle pletykákat terjesztenek rólla akkor 100% h homokosnak néznek.. én ez végett költöztem el egy városból.. a gyerekkel csak azért haverkodtam össze mert nállunk dolgozott. egyszer elmentünk együtt egy szórakozóhelyre fényes nappal és azután már csak 1,2 haverom maradt csajom meg 1 sem.. szal néha nagyon is számit ha fiuval mész el sétálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!