Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb haverom teljesen...

A legjobb haverom teljesen idegenkedik a notebookok és az érintős telefonok iránt, hogyan térítsem észhez hogy ezekre szüksége lesz?

Figyelt kérdés

Szóval nagyon nehéz eset 1 év kellet hogy megéríntse az érintős telefonom, de neki nem kell csak a nyomógombos gagyi nokiája. De közben látom a szemében hogy elkapja a birtoklási vágy. És többször kérdeztem már hogy miért nem vesz egyet.. erre azt mondta akkor egész nap azt nyomogatná és különben is volt neki egyszer már és akkor csalódott mert nem ott érzékelt ahol kellett ez még a rezisztív kijelzők

kora volt! nokia 5800, Samsung champ és társai. De mondtam már neki hogy vegyen egy érintőst, azt mondja majd ha a gombos meghal.

Aztán most tanfolyamra akar menni vállalkozás és bérügyintéző-re amire szerintem tutti hogy kell minimális informatikai képzetség de ő na ahhoz végképp nem hajlandó még hozzá érni se

2015. ápr. 9. 22:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az is munka. Nem?
2015. ápr. 11. 18:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes,mindenki gagyi Nokiát mond,de épp az az érdekes hogy mindenki,szóval csak nem lehet az annyira gagyi.Esetleg az érintősekhez képest.
2015. máj. 8. 23:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Nokia csak egy példa volt, mert pont azt használ most.
2015. máj. 11. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!