Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mit mondjak neki?

Szerintetek mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Egy lány megkért , hogy segítsek árulni a ruháit. Eladtam neki párat cserébe azt mondta ő is segít nekem amiben tud. De azóta egyre több ruhát var a nyakamba és már alig tudom eladni.Eddig oda adott 5, ruhát hogy adjam el,múltkor adott még egyet hogy azt is adjam el.De nem erről volt szó.És már kínos meg én is nehezen adom el a saját ruháim is amikor árulom nem hogy másét.
2015. ápr. 9. 21:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is van pár felesleges holmim szóval ha ilyen jó vagy eladásban akkor lökd már át a címet :-D

A lánynak meg mond azt hogy egyenlőre elég ez a sok szar amit rád sózott úgyhogy pihenjen már egy kicsit amíg eladod őket.

2015. ápr. 9. 21:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Kérj osztalékot. 50-50%, ha nem tetszik neki a dolog, békén hagy, hidd el. Ha tetszik te is jól jársz.

Ő is segít amiben tud? Segítsen abban, hogy ne terheljen le téged, egy szívesseg azt mondom oké.. De ez így már nem kóser.

Mondd meg neki, hogy ne haragudjon de neked ilyenekre nincs időd és vagy energiád.

2015. ápr. 9. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!