Most ez fer dolog volt barátnőmtől? (többi lent)
Vmelyik nap menni akart Pestre vásárolgatni,járkálni,ő és párja,meg unokatesója este. Nekem amikor szólt,hogy mennek Pestre otthon sem voltam,mondta fél óra múlva indulnak én tudtam,hogy nem készülök el és haza sem érek fél óra alatt.Így mondtam,hogy nem megyek,de azt is mondtam,hogy Pestre amúgy sincs kedvem most menni,pénzem sincs.Aztán eltelt kb 1 óra 20 perc(szóval nem fél óra)Amikor hív,hogy itt vannak az utcámban(tőlük erre kanyarodnak útba esek nekik) és hogy nem e gondoltam meg magam. Mivel megint csak mást csináltam és nem készültem volna el.Így megint nemet mondtam.Nem 5 perc mire elkészülök.Mondta,hogy ők már úgy is rég elakartak indulni,de pár percet még vártak volna,de többet nem.
Másnap találkoztunk.
Meséli mi volt azon az estén,hogy mégsem mentek Pestre hanem helyi Pub-a voltak és hívtak haverokat még és tök jót buliztak,tök sokat ittak és hajnalban ért haza.
Erre inkább nem reagáltam semmit,de rosszul esett. Mivel mondtam neki,hogy Pestre nem akarok menni,erre kiderül,hogy nem is mentek. Bezzeg oda nem hívott volna. Hiszen 15 perc séta alatt a Pub-ban lettem volna. Legalább egy sms-t dobhatott volna,hogy oda nincs-e kedvem lenézni..
Igen,én sem értem egy vásárolgatás megint más mint bulizgatni, hülyülni.
Ez van,csak rosszul esett,mert régóta nem tudtam barátnőmmel elmenni szórakozni vmi miatt sose jutottunk el,aztán itt volt az alkalom ő meg nem szól. Ami még utólag kiderült,hogy ahogy ültek az autóba és indultak Pestre kb 10 percre rá gondolták meg magukat,hogy nem mennek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!