Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 35 év felettiek, /nemcsak/szom...

35 év felettiek, /nemcsak/szombat esti gyülekezete? :-)

Figyelt kérdés
Aki megfelel a fenti kritériumnak,és unatkozik,jöjjön beszélgetni!

2015. ápr. 4. 23:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A férfinép el van kényeztetve,mindent megkapnak a szex terén,a kisujjukat sem kell mozdítaniuk.
2015. ápr. 4. 23:47
 12/18 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nagyon szeretem,és a szex is még mindig nagyon jó vele,csak annyi hogy nekem kell kezdeményezni.De az is igaz hogy 35 felett már nem feltétlenül a szex a legfontosabb az ember életében.Csak kíváncsi voltam másnál vannak-e hasonló problémák ezen a téren.
2015. ápr. 4. 23:51
 13/18 anonim ***** válasza:
- Igen akik még szexelnek, (barátnőim mesélnek kemény dolgokat)- gondolom minden második párkapcsolatban van ilyen probléma.
2015. ápr. 4. 23:56
 14/18 A kérdező kommentje:
Remélem az én férjem csak általam van elkényeztetve ezen a téren...Szóval nem hinném hogy ez a kijelentés így igaz lenne,vagy fejtsd ki mire gondolsz.Az pl. hogy a tv-ből zúdul ránk,még nem egyenlő a művelésével,vagyis nem hinném hogy az kielégíti bármelyik férfit is.
2015. ápr. 4. 23:57
 15/18 A kérdező kommentje:
13! Na, ott már komoly problémák vannak szerintem,ahol nem működik egyáltalán a szexuális élet egy kapcsolatban.És itt nem a szex-en van a hangsúly,de én leginkább például magát a meghittséget és együttlétet szeretem benne,nem magát az aktust.Na,jó azért az sem rossz. :-)
2015. ápr. 5. 00:02
 16/18 ekvinitus ***** válasza:
Ne viselkedj szexuális kiszolgáló személyzetként mert egy olyan háztartási alkalmazottnak tekint aki minden igényét kielégíti és erre ösztönöznie sem kell, hiszen szaladsz te utána anélkül is. Ne legyél ennyire jó, mert bizony az vagy ha aranyos kiskutyaként futkározol egy tohonya hím után azért hogy játszon veled néha egy kicsit! Legyél tartózkodóbb szeszélyesebb és legyen tartásod hiszen szép vagy azt írod, és az válaszaid megfogalmazásával egy intellektuális nőképet rajzolsz magadról.
2015. ápr. 5. 00:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Ennyire nem "kiélezett" azért ez a dolog közöttünk.Nem hajkurászom őt körbe-körbe a szobában egyszál semmiben... Egyébként kedves és figyelmes velem,egyszerűen csak ilyen.Ő bika,én meg skorpió... :-)
2015. ápr. 19. 19:47
 18/18 ekvinitus ***** válasza:
Ne is hajkurászd semmiképpen sem egyszál semmiben! Sőt egyszál valamiben sem! Érdekes egy bika egyébként ha elvárja hogy te kezdeményezz. És szerény asztrológiai ismereteimre alapozva azt hiszem a skorpió és a bika oppozicionál egymással. Skorpiónak skorpió kell!
2015. ápr. 19. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!